• دوشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۲ / ۱۸:۳۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1402042617027
  • خبرنگار : 71404

رادیو «ورزش بانوان» به کجا رسید؟

رادیو «ورزش بانوان» به کجا رسید؟

رادیو نوپای «ورزش بانوان» که سال گذشته به طور رسمی افتتاح شد پس از اقبال‌هایی که طی این مدت در جذب مخاطب کسب کرد، حالا قرار است به همت معاون صدا در اولین سالگرد تاسیسش روی موج اف.ام قرار بگیرد.

«ورزش بانوان» اولین کانال تخصصی زنان است که با گذشت یک سال از تاسیس رسمی‌اش گویا راه طولانی در پیش دارد و با حمایت مدیران صداوسیما ساختارهای جدید برنامه‌سازی در حوزه بانوان را شاهد خواهد بود.

به گزارش ایسنا، کانال رادیویی ورزش بانوان ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۱ فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد و شروع یک اتفاق خوب برای ورزش بانوان را رقم زد. مریم رستمی هم به عنوان نخستین مدیر کانال رادیویی «صدای ورزش بانوان» انتخاب شد.

به گفته آذرمکان، مدیر رادیو ورزش، بانوان ورزشکار کشورمان در سال ۱۳۹۹ در شبکه رادیویی ورزش دو برنامه ویژه و مستقل داشتند و در سال ۱۴۰۰ نیز پوشش مسابقات بانوان کشور را در بازی‌های المپیک در دستور کار قرار داده شد.

اکنون علی بخشی‌زاده، معاون صدای سازمان صداوسیما در مراسم اولین سالگرد تاسیس رادیو ورزش بانوان از تلاش برای قرارگیری این رسانه روی موج اف.ام خبر داده است.

بخشی‌زاده همچنین اعلام کرده است: کانال ورزش بانوان موفقیت‌های خیلی خوبی به‌دست آورده اما ما اصلا خودمان را در نقطه ایده‌آل نمی‌بینیم. ما چهار ساعت تولید داریم. آیا ورزش بانوان کشور و این ظرفیت بزرگ به اندازه چهار ساعت تولید است؟! این نشان می‌دهد که ما در شرایط ایده‌آل نیستیم. باید دائما شرایط مطلوب طراحی کنیم و موانع را کنار بگذاریم و در این راه گام برداریم.

خسته نشوید

او همچنین خطاب به بانوان کشور گفت: من صمیمانه به بانوان اثرگذار در حوزه رسانه تبریک می‌گویم. خواهش می‌کنم در این راه خسته نشوید. امثال من باید در خدمت شما باشند. از خداوند تمنا می‌کنم در این روز بزرگ به ما قوت و توان بدهد تا خواسته‌های شما بزرگواران را که همگی به حق هستند و برای اعتلای سازمان است را تحقق ببخشیم.

رادیو «ورزش بانوان» به کجا رسید؟

معاون صدا در سخنانش به شناسایی ظرفیت‌های حوزه بانوان اشاره و تاکید کرد: یکی از مواردی که به نظرم ما باید به طور ویژه به آن بپردازیم؛ شناسایی ظرفیت‌های رسانه‌ای حوزه بانوان در سراسر کشور و حضور آنها در این شبکه است. من این قول را می‌دهم از تمام بضاعتم استفاده کنم و حداقل یکی از محصولات این سالگرد افزایش زمان تولید بسته به توان شما باشد. من دوست دارم این زمان دو برابر شود. ما بدهکار جامعه بانوان کشور هستیم.

وی گفت: درخواستی بود مبنی بر اینکه رادیو ورزش بانوان روی ایستگاه‌های اف.ام مستقر شود. من نهایت تلاش خود را در این زمینه انجام می‌دهم تا به معنی واقعی نام شبکه را به خود بگیرد. امیدوارم اگر سال بعد اینجا بودیم؛ شاهد رشد چند برابری این شبکه باشیم. نسبتا تمام نیازهای فدراسیون‌های ورزشی در بخش بانوان را برآورده کرده‌ایم. ما ورزشهای همگانی، محلات و روستاها را باید پوشش بدهیم.

از ظرفیت مستندسازی بهره ببریم

علی بخشی‌زاده در پایان صحبت‌هایش یادآور شده است: خواهش من این است که در قالب های برنامه‌سازی از قالب مستند غافل نشوید. برنامه‌های ترکیبی و مجلات کمی ژورنالیستی هستند ولی برنامه‌های مستند را می‌توان تا سالها پخش کرد. از افتخارآفرینی خانمی‌ که تراز انقلاب اسلامی می‌شود. با حجاب کامل روی سکوی مقام قهرمانی می‌رود. این برای ایران اسلامی عزیزی که دشمن در آن القای نا امیدی و سیاه‌نمایی می‌کند؛ افتخارآفرین است. باید از ظرفیت مستندسازی که در راستای جهاد تبیین است، بهره ببریم. انشاالله در جشنواره بعدی مستند رادیویی پژواک این رسانه بیشترین جایزه را با همت آقای احمدی و خانم رستمی‌ ببرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha