به گزارش ایسنا، دکتر هاشم داداشپور در بازدید از دانشگاه اراک و افتتاح سالن تیراندازی و اتاق انرژی پلاس خوابگاه دخترانه شهید فخریزاده از کاهش چالشهای خوابگاهی و افزایش مهارتافزایی در فضای گروهی خبر داد و اظهار کرد: اگر خوابگاهها مکانی برای آسایش، تعلق خاطر، شکلگیری عاطفه جمعی، بالا بردن مهارتهای فردی و پرکردن اوقات فراغت در راستای سلامت جسم و روح باشند، دغدغه و استرس دانشجویان و خانوادههایشان کاهش یافته و به دنبال آن مهمترین کارکرد دانشگاه بعنوان نهادی که نقش کلیدی در تولید و توسعه و شکوفایی علم و فرهنگ و تمدن را عهدهدار است، محقق میشود.
وی ایجاد اتاق تندرستی، مشاوره، کتابخانه و ... در خوابگاهها را در راستای بهبود و کاهش چالشهای خوابگاهی و پرکردن مناسب اوقات فراغت دانشجویان برشمرد و خاطرنشان کرد: هر چه مشکلات خوابگاهها کاهش و تنوع فعالیتی افزایش یابد، به همان میزان ما شاهد رشد و پیشرفت تحصیلی دانشجویان هستیم و آمارها نشاندهنده آن است که دانشجویان خوابگاههای استاندارد و دارای امکانات ورزشی و تفریحی و ... کمتر دچار مشکلات افسردگی و اعتیاد و آسیبهای اجتماعی و فردی هستند.
رئیس سازمان امور دانشجویان از رؤسای دانشگاهها خواست تا قبل از بازگشایی دانشگاهها در مهرماه، چنانچه خوابگاهی فاقد اتاق تندرستی، مشاوره و سالن مطالعه است، شناسایی و با تدبیر به مهیا کردن آنها اقدام کنند و سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه از هر نوع فعالیتی که به بهبود شرایط خوابگاهها در حوزه فوق برنامه بینجامد، حمایتهای لازم را خواهد کرد.
معاون وزیر علوم ظرفیت خوابگاههای دولتی برای دانشجویان را حدود ۲۲۰ هزار نفر در قریب به سه میلیون متر مربع فضا نام برد و گفت: نزدیک به ۳۸ درصد از کل دانشجویان کشور در خوابگاههای دانشجویی دولتی مستقر هستند.
به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، وی در پایان ایجاد اتاق انرژی پلاس را با توجه به رشد فناوریها و افزایش نیازهای جدید دانشجویان، گام و اقدامی مثبت دانست و از دست اندرکاران این پروژه قدردانی کرد.
در این بازدید سالن تیراندازی فجر با امکانات بهروز و اتاق انرژی پلاس بهعنوان پایگاه تفریح و سرگرمی دانشجویان با حضور دکتر ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل، دکتر علیدوست مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و دکتر ذوالفقاری رییس دانشگاه اراک توسط رئیس سازمان امور دانشجویان به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام
نظرات