ابراهیم علیدوست، مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، یکشنبه ۲۵ تیر در آیین اختتامیه این المپیاد اظهار کرد: احتمالا این دوره، آخرین دوره از المپیاد ورزشهای همگانی است که با این شکل و این رشتهها برگزار میشود و دوره بعدی مسابقات، تغییرات بسیار عظیمی خواهد کرد و مسابقات را به سمت همگانیتر شدن و حضور بیشتر علاقهمندان به این ورزش، خواهیم برد.
بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز اظهار کرد: امروز اگر رنگین کمانی از اقوام مختلف را در یک رقابت سالم و سازنده میبینیم به خاطر عظمت و امنیت ایران عزیز ماست. من معتقدم که هرجایی که بانوان ورود کردهاند، عرصه موفقیت و پیروزی بوده است.
وی با اشاره به هفته عفاف و حجاب، گفت: ما ایرانیها اگر اکنون عزتی در دنیا داریم، مدیون قرنها باغیرتی مردمان این سرزمین است. ایرانیان هیچگاه اجازه ندادهاند که دست دشمن به ناموس و هموطنشان برسد و همواره از معنویات خود دفاع کردهاند.
مجتبی گودرزی، رئیس دانشگاه صنعتی اراک نیز با بیان اینکه در طول این پنج روز، قریب به یکهزار دانشجو در هفت رشته ورزشی در رقابتها شرکت کردند، اظهار کرد: سعی شد فضای فرهنگی و ورزشی مناسبی در حد وسع دانشگاه، برای مهمانان که به نوعی سفیران فرهنگی هستند فراهم شود تا خاطره خوبی را با خودشان به تمام شهرهای کشور ببرند.
گودرزی تصریح کرد: وقتی دانشجویان دیدند در این چند وقت تمام مسئولین با تمام وجود در حال تدارک برای برگزاری هرچه بهتر این المپیاد هستند، به نوعی جهاد تبیین انجام شد و همین مهم، در واقع موفقیت ما را در برگزاری این مسابقات بیان میکند.
به گزارش ایسنا، رتبههای برتر ششمین المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان دختر کشور به شرح زیر است:
رشته دوچرخهسواری: دانشگاه فردوسی مشهد رتبه سوم، دانشگاه فرهنگیان اصفهان رتبه دوم، دانشگاه الزهرا رتبه اول.
رشته هندپلو: دانشگاه علامه طباطبایی رتبه سوم، دانشگاه علمی کاربردی آذربایجانشرقی رتبه دوم، دانشگاه فنی حرفهای کرمان رتبه اول.
رشته آمادگی جسمانی: دانشگاه فرهنگیان فارس رتبه سوم، دانشگاه الزهرا رتبه دوم، دانشگاه فرهنگیان تهران رتبه اول.
رشته فریزبی: دانشگاه شهید باهنر کرمان رتبه سوم، دانشگاه شیراز رتبه دوم، دانشگاه فرهنگیان تهران رتبه اول.
رشته طنابزنی: دانشگاه فرهنگیان تهران رتبه سوم، دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی رتبه دوم، دانشگاه الزهرا رتبه اول.
رشته هفتسنگ: دانشگاه ایلام رتبه سوم، دانشگاه فردوسی مشهد رتبه دوم، دانشگاه فرهنگیان تهران رتبه اول.
رشته دارت: دانشگاههای فنی حرفهای شاهرود و الزهرا رتبه سوم مشترک، دانشگاه بیرجند رتبه دوم، دانشگاه محقق اردبیلی رتبه اول.
تیم اخلاق: دانشگاه یاسوج.
دانشگاههای برتر در مجموع ردهبندی نهایی در تمامی رشتهها: دانشگاه علامه طباطبایی رتبه سوم، دانشگاه الزهرا رتبه دوم، دانشگاه فرهنگیان تهران رتبه اول.
انتهای پیام
نظرات