فرزاد مخلص الائمه ۲۴ تیرماه در شورای اداری استان مرکزی که با حضور عبودتیان دستیار ریاست جمهوری در امر مردمی سازی دولت برگزار شد، اظهار کرد: ممکن است همه نسبت به برخی ایده ها و موضوعات تخصص نداشته باشیم اما افراد متخصص در همه حوزه ها وجود دارد که باید به آنها متصل شد.
وی افزود: در همه مواردی که قرار است به گفتمان تبدیل شود باید ابتدا با آن گفتمان مانوس شد و آن را درک کرد و اشراف مناسب بر آن داشت.
استاندار مرکزی تصریح کرد: دستگاه ها باید در حوزه مردمی سازی فعالیت جدی و موثر داشته باشند و از اقدامات روتین جلوگیری شود.
مخلص الائمه با اشاره به در پیش بودن انتخابات بیان کرد: موقعیت سختی با وجود ناترازی های انباشته و مطالبات گسترده پاسخ داده نشده و کارهای عقب افتاده فراوان پیش رو است، در این راستا باید اقداماتی صورت گیرد و سطح رضایتمندی مردم با سلسله اقدامات جهادی افزایش پیدا کند.
وی رضایتمندی و افزایش اعتماد و امید مردم را بزرگترین پروژه دولت برشمرد و گفت: اعتماد و امید، یک شبه از بین نرفته و یک شبه نیز بازنخواهد گشت و زمان زیادی نیاز دارد تا امید به شرایط خود بازگردد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: سال گذشته طرح رایحه خدمت در استان مرکزی پیاده سازی شد و در این راستا اقدامات خوبی نیز در سطح استان از سوی مدیران استان صورت گرفت البته برخی دستگاه ها در این طرح عقب هستند، اما در مجموع برایند طرح موفق است.
مخلص الائمه بیان کرد: افزایش رضایتمندی مردم با جلسه و مصوبه حاصل نمی شود و نمی شود با جلسات متعدد، نظام اداری را پیش برد، جلسه و مصوبه و ... کفایت لازم را ندارد و اتفاق محسوسی برای مردم رخ نخواهد داد.
وی اضافه کرد: در برخی حوزه ها توفیقات محسوس و ملموسی ایجاد شده به طوری که استان در شاخص ترکیبی اشتغال رتبه دوم بعد از استان بوشهر را به خود اختصاص داده است.
استاندار مرکزی ادامه داد: بهار امسال نرخ بیکاری ۸ دهم درصد کاهش داشته و به ۵.۸ درصد رسیده است، همچنین در بهبود فضای کسب و کار، استان مرکزی رتبه نخست را کسب کرده است. این استان همچنین در راه اندازی واحدهای تعطیل و نیه تعطیل نیز رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
مخلص الائمه ادامه داد: سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۳ هزار و ۴۰۰ میلیاد تومان معادل ۸ درصد بیش از مجموع ۶ سال گذشته بودجه تملک دارایی وارد استان شد که پیش بینی می شود امسال نیز همین مقدار به طرح های عمرانی استان تزریق شود.
وی افزود: در حال حاضر فقط در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ۱۳۸ پروژه فعال است که نظیر این پروژه ها در سایر حوزه ها نیز وجود دارد.
استاندار مرکزی با اشاره به اینکه در برخی بخش ها هنوز عقب افتادگی وجود دارد، ادامه داد: یکی از این حوزه ها حوزه فرهنگی است و فعالیت در این حوزه باید بیشتر شود چراکه این حوزه هنوز با نقطه مطلوب فاصله دارد.
مخلص الائمه با تاکید بر تقویت ارتباط با مردم اضافه کرد: استان مرکزی یک شبکه ارتباط با مردم راه اندازی کرده است.
وی با اشاره به اینکه هویت از جمله ضرورت های پیشرفت است، اضافه کرد: فردا در استان مرکزی جشنواره فرهنگی و هنری هویت برگزار می شود. ازجمله نواقص ارزیابی شده در استان مرکزی منسجم نبودن نظام هویتی استان است که در این راستا کار مفصلی انجام شده و تعدادی نیروی داوطلب تحت عنوان "هیئت اندیشه ورز هویت" فعالیت خود را در استان آغاز کرده اند.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: جشنواره شهید رجایی نیز به زودی در استان برگزار می شود که دستگاه ها باید اقدامات و اطلاعات مورد نظر در این خصوص را تا فردا ارسال کنند.
مخلص الائمه در ادامه با اشاره به اینکه مسکن ملی تنها مربوط به یک دستگاه خاص نیست، افزود: هر دستگاهی که می تواند در این حوزه نقش آفرینی کند باید اقدامات لازم را انجام دهد. جذب اعتبارات عمرانی از سوی دستگاه ها تا ۳۱ شهریور نیز باید مورد توجه آنها باشد.
وی بیان کرد: در حوزه مردمی سازی دولت نیز ستاد تحول در استان ایجاد شده که تقریبا در حال رسیدن به خروجی های موفق است که در زمان مناسب اطلاع رسانی درخصوص آن انجام خواهد شد.
استاندار مرکزی تاکید کرد: فردا بزرگترین آزادسازی محدوده های معدنی به عنوان یک رویداد بی نظیر در استان انجام خواهد شد.
ملا اسماعیلی مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در ۳ سال اخیر موضوع مولدسازی(اموال مازاد شناسایی شده) مطرح بوده و در استان ها موفقیتی در این حوزه حاصل نشده و دستگاه ها بیشتر به سمت املاک روستایی رفته اند.
وی افزود: سال گذشته در دستگاه های اجرایی استان ۱۲۱ مود املاک مازاد شناسایی شده که ۱۶ مورد مجوز فروش دارند، همچنین امسال نیز ۱۵۴ ملک شناسایی و به دستگاه ها معرفی شده است.
ملا اسماعیلی ادامه داد: در کارگروه استانی سال ۱۴۰۲ در راستای مولدسازی دارایی های دولت، ۵۴ ملک مصوب شده است.
محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی نیز بیان کرد: میزان مصرف در زمان پیک در بخش کشاورزی ۲۵۰ مگاوات، در بخش صنعتی ۴۳۰ مگاوات، خانگی ۲۲۸ مگاوات، عمومی و ادرای ۵۸ مگاوات، سایر مصارف و تجاری ۸۰ مگاوات، سرمایش ۳۴۵ مگاوات و در کل ۱۴۰۰ مگاوات است.
محمودی اضافه کرد: پنجشنبه گذشته تداوم و افزایش بار مصرف مشاهده شد و پنجشنبه ها از حاشیه امنیت فشار بار خارج شد چراکه در پنجشنبه های گذشته میزان مصرف حدود ۱۰ درصد کاهش داشته اما در هفته گذشته افزایشی بوده است.
انتهای پیام
نظرات