دکتر عبدالله کبریایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به نظارتهای مستمر از مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه، اظهارکرد: در این راستا، طی سه ماه نخست امسال، ۴۳۵ بازدید توسط تیمهای ویژه انجام شده است.
وی با بیان اینکه نظارتهای مستمر بر مراکز درمانی توسط اداره نظارت و بازرسی این معاونت انجام میشود، عنوان کرد: در جریان این بازدیدها، ۷۲ تذکر نیز ثبت شده است.
کبریایی با اشاره به اینکه این بازدیدها در راستای نظارت بر عملکرد همکاران و نحوه ارائه خدمات درمانی در بیمارستانها و سایر مراکز ارائه دهنده خدمات مرتبط انجام میشود، ادامه داد: ۷ پرونده در کمیسیون ماده ۱۱، بررسی شده است که ۶ پرونده درمانی و ۳ پرونده دارویی به تعزیرات حکومتی ارسال شدهاند، همچنین ۶ پرونده صنفی نیز به تعزیرات و دادسرا ارسال شده است.
وی با اشاره به پروندههای بررسی شده در کمیسیون ماده ۲۰ عنوان کرد: ۲ پرونده صدور پروانه بهرهبرداری، ۴ پرونده تمدید پروانه بهرهبرداری و مسئول فنی و ۳ صدور پروانه و مسئول فنی در این کمیسیون مورد رسیدگی قرار گرفته است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: بازدیدها از بیمارستانهای عمومی دولتی و غیردولتی، مرکز جراحی محدود و سرپایی، درمانگاه عمومی، تخصصی، دندانپزشکی، مطب پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص، دندانپزشک عمومی، دندانپزشک متخصص، مراکز MMT، دفتر کار مامایی، بینایی سنجی، شنوایی سنجی، کاردرمانی، مرکز پرستاری در منزل، موسسه رادیولوژی و سونوگرافی، رادیولوژی فک و صورت، لابراتوار پروتزهای دهانی و موسسه فیزیوتراپی انجام شده است.
وی همچنین از معرفی ۳ فرد مداخلهگر در درمان به دادسرا نیز خبر داد و عنوان کرد: شهروندان میتوانند شکایات خود را با مراجعه به واحد شکایات مراکز درمان و بیمارستانها و معاونت درمان و یا تماس با سامانه ۱۹۰ را ثبت و اعلام کنند.
انتهای پیام
نظرات