• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1402042012871
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

دوشیفته شدن مدارس برخی کلانشهرها بدنبال مهاجرت‌های داخلی و خارجی

دوشیفته شدن مدارس برخی کلانشهرها بدنبال مهاجرت‌های داخلی و خارجی

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز از تعهد ۸ هزار میلیارد تومانی خیرین برای ساخت مدرسه در سال جاری خبر داد و برای افزایش این تعهد به ۱۶ هزار میلیارد تومان برای سال آینده اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ایسنا، ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، در همایش ملی تکریم خیرین مدرسه ساز، که با حضور معاون اول رییس جمهور و وزیر آموزش و پرورش در سالن حجاب تهران برگزار شد، در سخنانی به رشد سریع مشارکت خیرین طی سالیان اخیر اشاره کرد و گفت: خیرین پارسال آورده خود را دو برابر کردند و این مسیر ادامه دارد.

وی با بیان اینکه تعهدات خیرین مدرسه ساز در سال جاری به بیش از ۸ هزار میلیارد تومان رسیده است، تصریح کرد : خیرین مدرسه ساز پای کار هستند و آمادگی این وجود دارد که در سال آینده بتوانیم ۱۶ هزار میلیارد تومان را تعهد کنیم.

رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، مشکلات اعتباری در پروژه‌های مشارکتی را دلیل نیمه تمام ماندن آنها عنوان کرد و گفت: این موضوع مسأله جدی خیران است و دولت باید کمک کند تا این طرح‌ها در اسرع وقت تکمیل شده و به بهره برداری برسند.

دوشیفته شدن مدارس برخی کلانشهرها بدنبال پدیده مهاجرت داخلی و خارجی

کمبود مدرسه در شهرک‌های جدید الاحداث

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، وی تراکم بالای کلاس‌های درس در بعضی مناطق به خصوص کلان شهرها را از دیگر مسائل مورد توجه دانست و افزود: با مهاجرت فزاینده اتباع که دولت به حق آموزش و پرورش رایگان را در اختیار آنها نهاده و مهاجرت داخلی ناشی از ریزگردها و مسایل اقلیمی نیمه شمالی کشور با افزایش جمعیت دانش آموزی روبرو است که موجب دوشیفته شدن مدارس در بعضی مناطق شده است.

رییس جامعه خیرین مدرسه ساز، یک شیفته بودن مدارس و تراکم استاندارد را لازمه عدالت آموزشی برشمرد و افزود: مجموعا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای تامین فضای آموزشی مورد نیاز کشور باید تخصیص پیدا کند.

قفلی همچنین به کمبود مدرسه در بعضی اماکن مثل مسکن مهر و شهرک‌های جدید الاحداث اشاره و اظهار کرد: ایجاد فضای آموزشی در این نواحی مغفول مانده که موجب مشکلاتی شده است که نمونه آن را در انبوه سازانی که به وظایف قانونی خود عمل نکرده‌اند و  در منطقه ۲۲ می‌بینیم که نیازمند بیش از ۱۰۰ مدرسه بزرگ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha