• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402042012613
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

ایجاد یک میلیون شغل در حوزه نوآوری با همکاری دستگاه‌های اجرایی

ایجاد یک میلیون شغل در حوزه نوآوری با همکاری دستگاه‌های اجرایی
عکس تزئینی و آرشیوی است

دستیار معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از ایجاد یک میلیون شغل در حوزه نوآوری با همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد صدری‌مهر، دستیار معاون علمی در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری با اعلام این خبر گفت: هم اکنون با یک فضای بانشاط در حوزه زیست‌بوم اشتغال دانش‌بنیان مواجه هستیم و بصورت مستقیم و غیر مستقیم حدود یک میلیون شغل برپایه اشتغال دانش‌بنیان در کشور ایجاد شده است.

به گفته صدری‌مهر، این فعالیت‌ها با همکاری دیگر نهادها مانند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنیاد مستضعفان در حال افزایش است که بخشی از این ظرفیت‌ها در نمایشگاه تخصصی استفاده از ظرفیت‌های فناوری برای توسعه مناطق محروم در قالب نمایشگاه آبادیران ارائه شد.

وی افزود: این نمایشگاه با هدف کمک به توسعه مناطق محروم از طریق معرفی ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور برای ایجاد اشتغال پایدار، توسعه بازار و ایجاد شبکه وسیع‌تر برای خرید کالا و خدمات‌ این شرکت‌ها در راستای محرومیت‌زدایی با حضور بیش از ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان برگزار شد که نشان از ظرفیت بالای این شرکت‌ها برای ارائه خدمات متنوع به مناطق کمتر برخوردار کشور است.

دستیار معاون علمی رییس‌جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری با اشاره به اینکه به گمان برخی، رسوخ فناوری در مناطق کمتر برخوردار، مناسب نیست، گفت: امکان نوآوری برای مراکز دور از مرکز و مناطق کمتر برخوردار در سراسر کشور بیشتر از هر مکان دیگری وجود دارد و معاونت علمی با استفاده از ظرفیت صنایع منطقه‌ای و صنایع دستی، تلاش دارد که بتواند علاوه بر رفع موانع کوچکی که بر سر راه این صنایع برای بهبود کیفیت محصولات و رقابت پذیر کردن این محصولات که در سطح ملی وجود دارد، اقدام کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی ادامه داد: معاونت سعی دارد با انتقال فناوری‌های جدید متناسب با آمایش‌های سرزمینی و کمک به توسعه این صنایع، ظرفیت‌های جدید شغلی را با محور اشتغال آفرینی بر پایه فناوری ایجاد کند. بنابراین هدف نیز، ۱۳۰ نقطه کشور هدف گذاری شده است که به زودی برای هر کدام از این مناطق متناسب با نیازها و ظرفیت‌ها، برنامه‌های ارتقایی و توسعه‌ای طراحی و با همکاری دستگاه‌های اجرایی کشور و بخش خصوصی، اجرایی خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha