• دوشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402041912056
  • خبرنگار : 50072

آب‌میوه غلیظی که فشار خون را کاهش می‌دهد

آب‌میوه غلیظی که فشار خون را کاهش می‌دهد

ایسنا/خراسان رضوی نوشیدن این آب میوه غیر معمول می‌تواند فشار خون را کاهش دهد.

به نقل از هلث، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که نوعی توت قرمز ریز (لینگون بری یا کوبری) که شبیه کرن بری (توت خرس) است به اندازه کافی برای بهبود عملکرد رگ‌های خونی قدرتمند عمل می‌کند.

نوشیدن آب لینگون بری در درازمدت با گشاد کردن رگ‌های خونی و شل کردن سلول‌های عضلانی صاف درون رگ‌ها، فشار خون را کاهش می‌دهد.

بسیاری از افراد فشار خون بالا را تجربه می‌کنند و بسیاری در معرض خطر بیماری عروقی ناشی از اختلال در عملکرد رگ‌های خونی هستند. تغذیه، علاوه بر دارو، نقش اساسی در مدیریت فشار خون و اختلالات مرتبط با آن مانند بیماری قلبی دارد.

نتایج مطالعه تجربی کنونی نشان داد که یک درمان هشت هفته‌ای با آب غلیظ لینگون بری باعث کاهش فشار خون در موش‌های مبتلا به فشار خون می‌شود.

توت‌ها، چای، کاکائو، سبزیجات و میوه‌های غنی از پلی فنول و آنتی‌اکسیدان، سلامت قلب و عروق را بهبود می‌بخشند. انواع توت‌های نوردیک مانند لینگون بری، توت سیاه، کرن بری و قره گیله منابع عالی پلی فنول‌ها ازجمله فلاونوئیدها، آنتوسیانیدین‌ها و پروآنتوسیانیدین‌ها هستند.

نوردیک، به منطقه‌ای فرهنگی و جغرافیایی در اروپای شمالی و اقیانوس اطلس شمالی گفته می‌شود. این منطقه کشورهای دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد همچنین قلمروهای خودمختار الند، گرینلند، سوالبار و فاروئه را شامل می‌گردد.

موش‌های دارای فشار خون ژنتیکی تغذیه شده با آب لینگون بری، بیان ژن‌های ایجادکننده التهاب در آئورت را متوقف کردند اما سایر آب توت‌ها آنقدر موثر نبودند.

این امکان وجود دارد که آب لینگون بری با کاهش سطح سرمی برخی از هورمون‌ها که مسئول افزایش فشار خون هستند، اثر ضد التهابی داشته باشد همچنین تولید اکسید نیتریک را افزایش می‌دهد که به نوبه خود باعث گشاد شدن عروق خونی و بهبود عملکرد عروق می‌شود.

آن کیویماکی، نویسنده این مطالعه گفت: این یافته‌های تجربی به شواهدی از مطالعات بالینی مقایسه‌ای روی افراد سالم با فشار خون کمی بالا نیاز دارند که در این مرحله به‌جای درمان دارویی، راهنمایی‌های تغذیه‌ای و سبک زندگی دریافت کرده‌اند.

آب لینگون بری جایگزین دارو نیست اما مکمل غذایی خوبی محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha