• یکشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402041811279
  • خبرنگار : 50130

کشف ۲۵ میلیارد ریالی کالای قاچاق در کردستان

کشف ۲۵ میلیارد ریالی کالای قاچاق در کردستان

ایسنا/کردستان جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان از توقیف یک دستگاه خودرو حامل ۲۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در "بیجار" خبر داد.

 سرهنگ لطف اله دارابی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی بیجار با اشراف اطلاعاتی، یک دستگاه سواری سمند حامل کالای قاچاق در یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان را شناسایی کردند.

وی افزود: مأموران آگاهی با اقدامات پلیسی و پس از هماهنگی با مراجع قضائی خودرو مورد نظر را متوقف و در بازرسی از آن ۱۰ دستگاه ماینر، ۲ هزار و ۷۱۰ فلش مموری و مموری کارت خارجی قاچاق کشف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان، با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالای کشف شده را ۲۵ میلیارد ریال برآورد کردند، خاطرنشان کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و به همراه پرونده در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha