به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین اللهی در این دیدار که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به توانمندی های کشورمان در حوزه سلامت و افزایش قدرت نرم جمهوری اسلامی در حوزه علمی و پزشکی، از دیپلماسی سلامت به عنوان یکی از زمینه های تقویت روابط کشورها یاد کرد.
وی فنلاند را از کشورهای موفق در حوزه بهداشت دانست و گفت: در ایران نیز از سال 1365 ساختار شبکه سراسری بهداشت شکل گرفت و گسترش یافت و همواره تلاش ما تقویت شبکه بهداشت است که در این زمینه 2هزار پروژه بهداشتی در دولت مردمی، افتتاح شده و به بهره برداری رسیده است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه همکاری های ایران و فنلاند در حوزه بهداشت، قابل گسترش است، یادآور شد: دو کشور با اعزام گروههای کارشناسی و تشکیل کارگروههای تخصصی میتوانند زمینههای همکاری و استفاده از تجارب یکدیگر را شناسایی کنند.
عین اللهی با اشاره به تصویر غیرواقعی برخی کشورها از ایران به دلیل تبلیغات منفی رسانههای وابسته به استکبار گفت: ارتباطات علمی و دانشگاهی، تبادل استاد و دانشجو و همکاری در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی میتواند بین ایران و فنلاند تقویت شود. همچنین به دلیل ارزانتر بودن هزینه تمام شده محصولات سلامت محور در ایران، شرکت های معتبر فنلاندی می توانند محصولات مورد نیاز خود را با کمک بخش خصوصی در کشورمان تولید کنند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، دکتر معصومه آباد، سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در فنلاند نیز در این دیدار از دیپلماسی سلامت و قدرت نرم کشور به عنوان ابزاری پیش برنده و خنثی کننده تبلیغات منفی علیه کشورمان یاد کرد و گفت: در حال حاضر همکاری های آموزشی خوبی بین دانشگاه های ایران و فنلاند وجود دارد.
وی افزود: تعاملات ایران و فنلاند در حوزه سلامت، شرکت های دانش بنیان و فناوری های نوین می تواند تقویت شده و موجبات تعمیق روابط دو کشور را در سایر حوزه ها فراهم آورد.
انتهای پیام
نظرات