• سه‌شنبه / ۶ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1402040603641
  • خبرنگار : 71533

با اشاره به پیام رهبری به کنگره حج

اکرمی: تقویت گفت‌وگو میان مسلمانان، از محورهای مهم پیام رهبری است

اکرمی: تقویت گفت‌وگو میان مسلمانان، از محورهای مهم پیام رهبری است

عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به پیام رهبری برای حج امسال، گفت: توجه به تقویت گفت‌وگو میان مسلمانان و تاکید بر نقش علمای مذاهب اسلامی جهت ارائه الگویی از همکاری و همزیستی با مسلمانان سایر مذاهب و فرقه‌ها مهمترین محورهای این پیام برای جوامع اسلامی است.

سیدرضا اکرمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تأثیر پیام رهبری انقلاب برای مراسم حج امسال، اظهار کرد: تاکید این پیام بر معناکردن وحدت مسلمانان و تشریح ابعاد آن برای همه گرایش‌ها و مذاهب و فرقه‌های اسلامی است و نشان می‌دهد هم‌افزایی علمی و تجربی و ایجاد پیوند اقتصادی میان کشورهای اسلامی با هدف ایستادگی این کشورها در برابر دشمنان هم شکلی از وحدت است که شاید پیش از این کمتر مورد توجه مسئولان این کشورها قرار گرفته بود.

وی با اشاره به اینکه تأکید بر جلوگیری از تحقق برنامه دشمن در ایجاد تقابل میان فرقه‌های متنوع اسلامی در این پیام، برای شرایط امروز جهان اسلام بیش از هر زمان دیگر اهمیت دارد، یادآور شد: توجه به ارتقای ارتباط و تقویت گفت‌وگو و مواجهه مستقیم میان مسلمانان و نیز اشاره به نقش علمای مذاهب اسلامی که می‌توانند الگویی از همکاری و همزیستی با مسلمانان سایر مذاهب و فرقه‌ها را به مردمان جوامع خود ارائه کنند، اگر همراهی همه مخاطبان این پیام را به دنبال داشته باشد تأثیر مشهودی بر نزدیکی روابط کشورهای مسلمان خواهد گذاشت.

عضو جامعه روحانیت مبارز یادآور شد: حج می‌تواند محوری باشد که شیعه و سنی اهتمام بیشتری برای برادری و وحدت خود در آن نشان دهند. ما سوژه برای وحدت و اتحاد و نزدیکی بسیار داریم، اما اراده و اهتمامی لازم است تا قرآن، سنت پیامبر و قبله واحد مبنا قرار دهیم و اختلافات و کدورت و فاصله، کنار زده شود. 

اکرمی با اشاره به تجربه دشمنی میان کشورهای مسلمان در دهه‌های گذشته یادآور شد: کشورهای اسلامی اگر به یکدیگر نزدیک شوند آیا دیگر شاهد کاری که عربستان با یمن کرد خواهیم بود؟ تاثیرات این اقدامات سال‌ها بر ذهن و آینده بخش بزرگی از مردم دو کشور باقی خواهد ماند. همانطور که با وجود گذشت بیش از ۳۰ سال از پایان جنگ عراق با ایران خسارات و ضایعاتی که در بعد انسانی برجا گذاشته غیرقابل جبران است. هرچند امروز این دو کشور با یکدیگر ارتباط نزدیک و برادرانه‌ای دارند.

وی خطاب به علمای شیعیان و اهل تسنن اظهار کرد: هم علمای شیعه و شیعیان ما باید وقتی در همین ایران به شهری سنی‌نشین می‌رسند در نماز آنان شرکت کنند و همراهی خود را نشان دهند - کما اینکه بارها شاهد چنین مواردی بوده‌ایم - و هم اهل تسنن در عبادت با شیعیان همراه شوند و علما و روحانیون هر دو مذهب با برگزاری دیدارها و گفت‌وگوی مستقیم در کاهش هرچه بیشتر فاصله‌ها گام بردارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha