• سه‌شنبه / ۶ تیر ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402040603270
  • خبرنگار : 71477

پاکستان معاون هیات نمایندگی آمریکا را احضار کرد

پاکستان معاون هیات نمایندگی آمریکا را احضار کرد

وزارت امور خارجه پاکستان معاون هیات نمایندگی آمریکا در این کشور را احضار کرد تا نگرانی خود را نسبت به بیانیه مشترک اخیر رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر هند ابراز کند؛ بیانیه‌ای که در آن رهبران آمریکا و هند از پاکستان خواسته بودند تا مطمئن شود که از خاکش به عنوان پایگاهی برای حملات نظامی استفاده نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این بیانیه هفته گذشته واشنگتن و دهلی‌نو پس از دیدار جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و نارندرا مودی، نخست وزیر هند در کاخ سفید منتشر شد و از سوی پاکستان مورد انتقاد قرار گرفت چرا که این بیانیه را مغایر با اصول دیپلماتیک دانسته است.

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: به معاون هیات نمایندگی آمریکا تاکید شد که واشنگتن باید از انتشار بیانیه‌هایی که ممکن است به عنوان مشوقی برای روایت‌های بی‌پایه و اساس و با انگیزه سیاسی هند علیه پاکستان تفسیر شوند، اجتناب کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: همچنین تاکید شد که همکاری‌های پاکستان و آمریکا در زمینه مقابله با تروریسم به خوبی پیشرفت کرده و ایجاد یک محیط توانمند و متمرکز بر اعتماد و تفاهم برای تحکیم هرچه بیشتر روابط پاکستان-آمریکا ضروری است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانسی خبری گفت، پاکستان اقدامات مهمی برای مقابله با گروه‌های تروریستی انجام داده اما واشنگتن خواستار انجام اقدامات بیشتر است.

وی افزود: با این حال، ما بر اهمیت ادامه اقدامات پاکستان برای انهدام دائمی همه گروه‌های تروریستی از جمله لشکر طیبه و جیش محمد و شاخه‌های مختلفشان نیز تاکید کرده‌ایم و این موضوع را مرتبا با مقامات پاکستانی مطرح خواهیم کرد.

لشکر طیبه گروه افراطگرایی است که مقصر حملات سال ۲۰۰۸ میلادی در بمبئی که در آن بیش از ۱۶۰ تن کشته شدند، شناخته می‌شود در حالی که جیش محمد مسئولیت بمب‌گذاری سال ۲۰۱۹ میلادی در کشمیر هند را که در آن ۴۰ نیروی نظامی هندی کشته شدند، برعهده گرفته است.

روابط میان هند و پاکستان سال‌هاست که خدشه‌دار شده است. هند و پاکستان از زمان استقلال از انگلیس در سال ۱۹۴۷ میلادی سه بار با یکدیگر وارد جنگ شدند که دو مورد از آنها بر سر منطقه کشمیر که هر دو بر کل آن ادعای مالکیت دارند، بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha