• شنبه / ۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402040301228
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌شرقی:

نمی‌توان در موضوع فرهنگ کوتاه آمد

نمی‌توان در موضوع فرهنگ کوتاه آمد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌شرقی، گفت: به هیچ عنوان نمی‌توان در موضوع فرهنگ مصالحه و مسامحه کرد؛ چراکه به قول حضرت امام(ره) ما می‌خواهیم به وسیله‌ انقلاب اسلامی، عالم و آدم را تغییر دهیم و به این دلیل نمی‌توان در فرهنگ که اساس انقلاب است، مصالحه کرد و کوتاه آمد.

حجت‌الاسلام محمد انوری در نشست معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های منطقه‌ی سه کشور، اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی در ساحت‌های مختلف، تلاش‌های فراوانی انجام شده و در بسیاری از حوزه‌ها از جمله در عرصه‌ پیشرفت‌های علمی موفق عمل کرده‌ایم. بطوریکه اگر با کشورهای متناظر با خود مقایسه‌ای انجام شود، می‌بینیم که به همت اساتید و دانشجویان پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته‌ایم.

وی ادامه داد: در عرصه‌ سیاسی نیز کم و بیش موفق عمل کرده‌ایم و در برخی حوزه‌های دیگر مثل اقتصاد اگرچه نقص‌هایی وجود دارد، اما حداقل رو به رشد حرکت می‌کنیم. اما در حوزه‌ فرهنگ، عموماً و براساس آنچه که در جامعه شاهد هستیم، خیلی عقب‌ماندگی داریم و رهبر معظم انقلاب نیز در جلسات مختلف و با بیان‌های مختلف بر این موضوع تاکید کرده‌اند.

انوری خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان نمی‌توان در موضوع فرهنگ مصالحه و مسامحه کرد؛ چراکه به قول حضرت امام(ره) ما می‌خواهیم به وسیله‌ انقلاب اسلامی، عالم و آدم را تغییر دهیم و به این دلیل نمی‌توان در فرهنگ که اساس انقلاب است، مصالحه کرد و کوتاه آمد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌شرقی، با اشاره به بخشی از کتاب «ده گفتار» شهید مطهری، با طرح این سوال که چرا انسان‌های صالح بعد از رسیدن به قدرت نمی‌توانند امور را آنطور که می‌خواهند اصلاح کنند، گفت: شهید مطهری در این کتاب می‌گوید همه‌ فکر ما این است که چه کسی در راس امور باشد و تصور می‌کنیم اگر یک فرد صالح در راس کار قرار گیرد، همه چیز تمام است و می‌تواند امور را اصلاح کند؛ در حالیکه ما باید این مساله را بپذیریم که بجای چه کسی، به چگونگی و نحوه اداره امور بپردازیم که خیلی مهم است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: اگر در یک مجموعه، ساختار و نظامات اصلاح نشود، حتی اشخاص صالح نیز موفق نخواهند شد. لذا عمده‌ تلاش ما باید به سمت تغییر ساختارها باشد که در غیر اینصورت ادعاهای مطرح شده، در نظر عموم مردم برعکس جلوه خواهد کرد.

انوری، تاکید کرد: ما نباید در طول دوره‌ مسئولیت، تمرکز خود را صرفاً برروی انجام کارهای فرهنگی و خدمات فرهنگی معطوف کنیم، بلکه باید تلاش کنیم تا نظامات را هم تغییر دهیم تا ضمن ریل‌گذاری برای آینده، حتی افراد ناصالح نیز امکان تخطی در ساختار صحیح را نداشته باشند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه متاسفانه در طول سال‌های گذشته ساختارهای نادرستی، بخشی از روی عمد و بخشی نیز ناآگاهانه، ایجاد شده که امکان پیشبرد اهداف و آرمان‌های انقلاب در این ساختارهای غلط وجود ندارد، گفت: ما مجبور هستیم این ساختارها را اصلاح کنیم و به همین دلیل نباید اسیر امور عادی و تسلیم فشارهای عده‌ای خاص شویم. چراکه اصلاح ساختار هزینه دارد و ما باید این هزینه را بپردازیم.

وی در خاتمه متذکر شد: اگر در ساختار فعلی که قبلا خودمان منتقد آن بودیم، کار کرده و به وضع موجود تن دهیم، نه فقط یک شکست معمولی بلکه متحمل شکست جبران ناپذیری خواهیم شد و لذا چاره‌ای جز تغییر ساختار نداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha