• چهارشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1402033120282
  • خبرنگار : 71454

چرا «اوپنهایمر» یک فیلم ترسناک است؟

چرا «اوپنهایمر» یک فیلم ترسناک است؟

کریستوفر نولان می‌گوید می‌تواند درک کند که چرا برخی ممکن است به فیلم «اوپنهایمر» به عنوان یک «فیلم ترسناک» نگاه کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از هالیوود ریپورتر، «کریستوفر نولان» در مصاحبه‌ای جدید عنوان کرد درک می‌کند که چرا برخی ممکن است به فیلم جدید او یعنی «اوپنهایمر» که درباره مسابقه ساخت بمب اتمی در طول جنگ جهانی دوم و مردی است که این تلاش را در ایالات متحده رهبری کرد، به عنوان یک «فیلم ترسناک» نگاه کنند.

این کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده برنده اسکار در مورد اهمیت «جی رابرت اوپنهایمر» و نقش او در پروژه منهتن صحبت کرد که به گفته او باعث شد در بحبوحه هولوکاست نقشی پیشتازانه در تحقیق و توسعه سلاح‌های هسته‌ای داشته است.

او درباره فیلم جدیدش گفت: این یک تجربه سخت است، زیرا داستانی سخت و فشرده دارد. اخیرا آن را به یک فیلمساز نشان دادم که گفت این یک فیلم ترسناک است و من مخالف آن نیستم.

نولان همچنین گفت که در اکران اولیه، برخی از تماشاگران را دیده که پس از دیدن فیلم کاملا ویران‌شده سالن نمایش را ترک کردند.

او ادامه داد: آنها نمی‌توانند صحبت کنند. منظورم این است که عنصری از ترس وجود دارد که در تاریخ و در زیربنای آن وجود دارد. اما عشق به شخصیت‌ها و عشق به روابط در این فیلم به همان اندازه قوی است که من تا به حال انجام داده‌ام.

این کارگردان درباره تناسب «اوپنهایمر» با مجموعه آثارش گفت: تمام کارهای قبلی‌ام به این فیلم منتهی شده‌ است، زیرا در تمام فیلم‌هایم سعی کردم بر اساس آنچه قبلا آموخته‌ام، فیلم بسازم. داستان اوپنهایمر سال‌ها با من بوده است و این فیلم دراماتیک‌ترین لحظه تاریخ را به تصویر می‌کشد.

او در مورد اینکه چگونه روند و موضوع فیلم از نظر احساسی بر او تأثیر گذاشته است، گفت: در واقع پس از تمام شدن ساخت فیلم راحت شدم. از تماشای فیلم فوق‌العاده لذت می‌برم. فکر می‌کنم وقتی فیلم را ببینید متوجه خواهید شد. سرگرم شدن با چیزهای وحشتناک مجموعه پیچیده‌ای از احساسات است و این همان جایی است که بعد وحشت وارد می‌شود.

فیلم «اوپنهایمر» نگاهی جامع به زندگی «جی. رابرت اوپنهایمر»، فیزیکدان نظری آمریکایی و از پیشگامان ساخت بمب اتمی دارد و در آن «کیلین مورفی» در نقش «رابرت اوپنهایمر» بازی کرده است. این پروژه با بوجه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار ساخته شده و کمپانی یونیورسال نیز پس از قطع همکاری «نولان» با برادران وارنر، پخش این فیلم را برعهده دارد که قرار است از امروز ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد) اکران خود در آمریکا را آغاز کند.

ساخته جدید نولان که از فضای فیلم‌های علمی تخیلی او فاصله گرفته و شبیه فیلم «دانکرک» یک روایت تاریخی است، به صورت ترکیبی از فرمت‌های IMAX و ۶۰ و ۶۵ میلیمتری فیلمبرداری شده و بر اساس اعلام کمپانی یونیورسال نخستین پروژه سینمایی است که در آن از فیلمبرداری آنالوگ سیاه و سفید IMAX استفاده می‌شود. 

فیلم‌نامه این فیلم بر اساس کتاب «پرومته آمریکایی، پیروزی و تراژدی جی رابرت اوپنهایمر» نوشته شده و علاوه بر «کیلین مورفی» در نقش اصلی، «مت دیمون»، «امیلی بلانت»، «رابرت داونی جونیور» «کنت برانا» و «کیسی افلک» بازیگران اصلی این فیلم هستند.

نولان یکی از تحسین‌شده‌ترین و موفق‌ترین فیلمسازان هالیوود است که ساخت سه گانه «شوالیه تاریکی» و همچنین «آغاز» و «دانکر» را بر عهده داشته است. آخرین فیلم او با عنوان «تِنت» در اوج همه گیری کرونا اکران شد و در تلاش برای برقراری ارتباط با مخاطبان سینمازده در دوران کرونا بود.

او علاوه بر نگارش فیلمنامه «اوپنهایمر»، تهیه‌کنندگی این پروژه بزرگ سینمایی را نیز بر عهده داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha