• سه‌شنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۷:۴۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402033019399
  • خبرنگار : 30058

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی عنوان کرد:

حمایت از راه‌اندازی رشته‌های جدید متناسب با نیازهای جامعه

حمایت از راه‌اندازی رشته‌های جدید متناسب با نیازهای جامعه

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از حمایت از راه اندازی رشته های جدید متناسب با نیازهای جامعه در دانشکده فناوری های نوین نمین این دانشگاه خبر داد.

 اسماعیل چمنی ۳۰ خرداد در نشست های جداگانه هیات رئیسه دانشگاه با کارکنان و دانشجویان دانشکده فناوری های نوین نمین دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه یکی از ماموریت های ویژه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی راه اندازی رشته های جدید متناسب با نیازهای جامعه است، گفت: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های دانشکده فناوری های نوین نمین حمایت های لازم در خصوص ایجاد رشته های جدید در این دانشکده انجام می گیرد.

وی به ضرورت راه اندازی مجلات علمی پژوهشی در این دانشکده تاکید کرد و افزود: انتظار می رود انجمن های علمی دانشکده نیز فعال شوند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه بودجه تجهیزات نیز مصوب شده و به زودی توسط وزارت علوم به دانشگاه ها ابلاغ خواهد شد، ادامه داد: با تخصیص این بودجه، تجهیزات مورد نیاز دانشکده نیز خریداری خواهد شد.

وی با اشاره به عقد قرارداد با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای ساخت خوابگاه های متاهلی در دانشگاه محقق اردبیلی، افزود: ابتدا دو فاز ۱۰۰ واحدی در سایت اصلی دانشگاه احداث خواهد شد و در فازهای بعدی احداث این خوابگاه ها در این دانشکده نیز در دستور کار قرار خواهد گیرد.

رئیس دانشگاه معین استان اردبیل حمایت از فعالیت های دانشجویی را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: همه تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه فراهم کردن محیطی آرام برای دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارمندان است تا در سایه امکانات موجود و محیط آرام، فعالیت های علمی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه به نحو احسن انجام شود.

هوشیار ایمانی، رئیس دانشکده فناوری های نوین نمین نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این دانشکده، گفت: دانشکده فناوری های نوین نمین در حال حاضر دارای ۲۴۴ دانشجوی فعال در ۷ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است.

وی با اشاره به نیازمندی های این دانشکده در خصوص رشته های تحصیلی جدید در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، افزود: احداث خوابگاه متاهلی، راه اندازی مرکز محاسبات سریع، راه اندازی مجلات علمی پژوهشی، فعال شدن انجمن های علمی و اختصاص پروژه های نیازمحور به این دانشکده از جمله نیازهای این دانشکده است.

رئیس دانشکده فناوری های نوین نمین، وجود یک دانشمند ۲ درصد برتر دنیا و یک پژوهشگر برتر استان در این دانشکده را یادآورد شد و تصریح کرد: در عرض یک سال ۱۱۵ مقاله توسط اعضای هیات علمی و پژوهشگران این دانشکده چاپ شده که این نشان از سطح علمی بالا و فعالیت اعضای هیات علمی این دانشکده دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha