به گزارش ایسنا به نقل از روابطعمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، بیستونهمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب پکن بعد از پنج سال وقفه در برگزاری به دلیل شیوع ویروس کرونا از امروز پنجشنبه (بیستوپنجم خردادماه ۱۴۰۲) با حضور جمهوری اسلامی ایران آغاز به کار کرده و به مدت چهار روز تا بیستوهشتم خردادماه ۱۴۰۲ در محل نمایشگاههای پکن به کار خود ادامه میدهد.
خانه کتاب و ادبیات ایران پس از پنج سال وقفه در برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب پکن به دلیل شیوع ویروس کرونا با عرضه بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب در موضوعات مختلفی همچون ایرانشناسی، دین، ادبیات معاصر و کلاسیک، ادبیات دفاعمقدس، ادبیات کودک و نوجوان، هنر و ... در این دوره از نمایشگاه حضور دارد.
همچنین انتشارات سوره مهر، نخل سبز و مهرستان در این نمایشگاه حضور مستقیم دارند. علاوه بر این سه ناشر، جامعه المصطفی و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران نیز با عرضه ترجمه کتابهای دینی و ادبی به زبان چینی در غرفه جمهوری اسلامی ایران حضور دارند.
در این نمایشگاه بیش از ۲۰۰ هزار عنوان کتاب از سوی ۲۵۰۰ ناشر داخلی و خارجی از ۵۶ کشور مختلف همچون جمهوری اسلامی ایران، یونان، آمریکا، عربستان، ایتالیا، آلمان، مالزی، روسیه، الجزایر و... عرضه شده است. بیش از ۹۰۰ ناشر خارجی در بیستونهمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب پکن حضور دارند که ۶۰ درصد ناشران حاضر در نمایشگاه را تشکیل میدهند.
کشور الجزایر میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه بینالمللی کتاب پکن است که در فضایی به متراژ ۳۰۰ متر مربع ضمن معرفی فرهنگ، آثار ادبی و نویسندگان این کشور، برنامههای متنوعی را پیشبینی کرده است.
روابط عمومی موسسه خانه کتاب و ادبیات همچنین از دیدار مدیرعامل این نهاد با رئیس نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه خبر داد.
بر اساس این گزارش، علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران همزمان با چهارمین روز از سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه با جاسم ابوالعینین، رئیس این نمایشگاه دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار بر تقویت حضور و فعالیت ناشران ایرانی و قطری در نمایشگاههای بینالمللی کتاب دو کشور تاکید شد و جاسم ابوالعینین از حضور متفاوت ایران در این دوره از نمایشگاه تشکر و قدردانی کرد.
همچنین در این دیدار درباره وضعیت نشر ایران، برگزاری جلسات مشترک برای توسعه روابط بین ناشران، نویسندگان و تصویرگران دو کشور ایران و قطر، و اختصاص فضا و غرفه برای حضور ناشران در نمایشگاههای بین دو کشور بحث و تبادلنظر شد.
خانه کتاب و ادبیات ایران در هفتمین حضور خود در این نمایشگاه به نمایندگی از صنعت نشر کشورمان با غرفهای به مساحت ۳۶ مترمربع به معرفی و عرضه ۸۰۰ عنوان کتاب از ۶۰ ناشر در موضوعهای کودک و نوجوان، کتب نفیس، آموزش زبان فارسی، موضوعات قرآنی، تقریب مذاهب و... میپردازد. همچنین معرفی ظرفیتهای نشر ایران در حوزه تولید محتوا و تصویرگری کتاب کودک، برگزاری کارگاه خوشنویسی و... از دیگر برنامههای غرفه ایران در این نمایشگاه است.
سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب دوحه با حضور ۵۰۰ انتشارات از ۳۷ کشور بیستودوم خردادماه ۱۴۰۲ آغاز به کار کرده و تا سیویکم خردادماه ۱۴۰۲ در مرکز نمایشگاههای شهر دوحه پذیرای علاقهمندان است. در این نمایشگاه ۱۸۰ هزار عنوان کتاب در ۷۵۰ هزار جلد در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
انتهای پیام
نظرات