یه گزارش ایسنا، دکتر حسن مسلمی نائینی در حاشیه بازدید از نمایشگاه آبادیران در جمع خبرنگاران، فلسفه تشکیل جهاد دانشگاهی را خدمت به مردم به ویژه افراد محروم دانست و افزود: از این رو بسیاری از فعالیتهای فناورانهای که در این نهاد اجرایی میشود، در راستای محرومیتزدایی است.
وی اظهار کرد: در این راستا کلیه دستاوردهای فناورانه جهاد دانشگاهی در حوزههای روستایی و کشاورزی، سلامت، برق و الکترونیک، در خصوص موضوع محرومیتزدایی تعریف شده است.
دکتر مسلمی نائینی در خصوص حمایتهای جهاد دانشگاهی از فناوران گفت: حدود ۳ پارک فناوری از سوی این نهاد راهاندازی شده است که در آنها ۵۰۰ شرکت مستقر شدهاند و در نمایشگاه آبادیران ۲۴ شرکت فعال در حوزه محرومیتزدایی حضور دارند.
رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به دستاوردهای این شرکتها یادآور شد: فناوری، یکی از عوامل موثر در محرومیتزدایی است و در صورتی که در حوزه مهارتآموزی و اشتغال، از فناوریهای نوین استفاده شود، درآمد مردم چندین برابر خواهد شد.
دکتر مسلمی نائینی نمونه این موضوع را دستگاه ریسندگی دانست و گفت: در حال حاضر در روستا به روشهای سنتی، اقدام به ریسندگی نخ میشود، ولی اگر دستگاه فناورانه در این زمینه استفاده شود، موجب افزایش انگیزه و درآمدزایی برای روستاییان میشود.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه فناوریها و محصولات محرومیتزدا (آبادیران) توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و با مشارکت "بنیاد مستضعان"، "کمیته امداد امام خمینی" و "ستاد اجرایی فرمان امام (ره)" با هدف کمک به توسعه مناطق محروم از ۲۳ خرداد ماه در محل مصلای امام خمینی (ره) آغاز به کار کرده و تا امروز، ۲۵ خردادماه ادامه دارد.
انتهای پیام
نظرات