سیده مریم محمدی درجلسه کارگروه آلودگی هوای شهرستان بهار و بررسی مشکلات زیست محیطی این شهرستان، اظهار کرد: بوی نامطبوع منتشره در شهر بهار برآیندی از همه کانونهای آلودگی بوده و با توجه به استفاده از کود مرغی برای کشت سیب زمینی، شاهد دپوی کود در نقاط مختلف شهر بهار هستیم که این امر موجب شده پس از آبیاری زمینهای کشاورزی بوی کود در فضای شهر منتشر شود.
وی تاکید کرد: انتظار میرود سازمان جهاد کشاورزی نسبت به جذب سرمایهگذار و احداث مرکز فرآوری کود مرغی در شهرستان اقدام کند تا از کودهای فرآوری شده که مشکلات محیط زیستی کودهای فعلی را ندارند استفاده شود.
محمدی همچنین با اشاره به دستگاه پایش کیفی هوا خاطر نشان کرد:تمامی شهرهای مراکز شهرستان های استان مجهز به دستگاه پایش کیفی هوا شدهاند و تمامی دادهها در سامانه پایش کیفی هوای کشور قابل مشاهده است.
فرماندار شهرستان بهار هم از شناسایی ۱۱ مرکز آلاینده در شهرستان بهار خبر داد و خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ، بو های مشمئزکننده به مقدار زیادی کاهش پیدا کرده است ضمن اینکه برای به حداقل رساندن انتشار بوهای آزاردهنده از محل فعالیتهای صنعتی، تلاشهای بیشتری در حال انجام بوده و تمام اقدامات در این رابطه رصد میشود.
مجتبی ️فیض اللهی با تاکید بر تداوم پایشهای محیط زیستی گفت: تیم واکنش سریع فرمانداری متشکل از دستگاههای ذیربط در سطح شهرستان تشکیل شده که پایشهای شبانه و نظارت بر فعالیت صنایع دارد و در صورت مشاهده آلایندگی با هماهنگی دادستانی در خصوص ادامه فعالیت واحدهای صنعتی آلاینده تصمیمگیری خواهد شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهار، در ادامه این جلسه دستگاه آنالیز آنلاین سنجش و پایش ذرات هوای محیطی شهر بهار از محل مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان همدان به مناسبت هفته محیط زیست به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام
نظرات