رضا شیردره دوشنبه ۲۲ بهمن در جمع اصحاب رسانه، ظرفیت این نیروگاههای خورشیدی را بیش از ۱۰۰ مگاوات دانست و ابراز امیدواری کرد که این نیروگاهها تا هفته دولت سال آینده به بهرهبرداری برسند.
شیردره احداث و توسعه ظرفیت نیروگاههای خورشیدی را بهترین و سریعترین اقدامی دانست که در شرایط کنونی میتواند در رفع ناترازی برق موثر باشد و بیان کرد: در دهه فجر امسال ۱۵ پروژه با اعتبار ۱۴۷ میلیارد و ۲۵ میلیون تومان به بهرهبرداری رسید.
وی یکی از اهداف و سیاستهای اصلی توزیع برق شهرستان را هوشمندسازی شبکه و استفاده از کلیدهای هوشمند RTU و کنتورها و تابلوهای هوشمند دانست و تصریح کرد: در این راستا تاکنون تمامی کنتورهای برق در بخش کشاورزی و صنعتی و ۱۰۰ درصد کنتورها در بخش اداری شهرستان ملایر هوشمندسازی شده و از راه دور قابل رصد و پایش است.
نصب ۴۰۰۰ دستگاه چراغ جدید ال ای دی در معابر
شیردره از نصب ۴۰۰۰ دستگاه چراغ جدید ال ای دی با کیفیت نور بالا با هدف تامین روشنایی پایدار در معابر و در راستای سیاستهای مدیریت مصرف و بهینه سازی مصارف روشنایی خیابانهای شهرستان ملایر خبر داد.
وی تبدیل ۵۰ کیلومتر شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار در نقاط مختلف شهری و روستایی را از دیگر اقدامات این اداره از ابتدای سال تاکنون، برگزاری چهار مانور مدیریت بحران با حضور اکیپهای معین از سراسر استان، انجام تعمیرات به روش خط گرم، احداث هفت کیلومتر شبکه فشار ضعیف برای تأمین برق متقاضیان جدید و افزایش تعداد چهار فیدر شبکه فشار متوسط با احداث شبکههای جدید را از دیگر اقدامات انجام شده مدیریت توزیع برق شهرستان برشمرد.
شیردره ادامه داد: شناسایی نقاط دارای ضعف ولتاژ در شبکه و تلاش برای رفع آن با انجام اقدامات فنی، مقاومسازی بیش از ۴۰۰ پایه شبکه توزیع برق، نصب و اصلاح و بهینهسازی ۳۰ دستگاه پست توزیع برق عمومی به همراه نصب ۱۰ دستگاه کلید قدرت با هدف افزایش قابلیت اطمینان شبکه از دیگر پروژههایی است که در راستای خدمترسانی به مردم شهرستان از ابتدای امسال تاکنون اجرا شده است.
مدیر امور برق شهرستان ملایر با بیان اینکه در ماههای اخیر، اکیپهای مدیریت مصرف با هدف شناسایی و کنترل مراکز تجاری پرمصرف در سطح شهرستان، بازدیدهای میدانی و گستردهای انجام دادند، تاکید کرد: در این بازدیدها، ضمن ارائه توصیههای مدیریت مصرف، به واحدهایی که الگوی مصرف برق را رعایت نکرده بودند تذکرات جدی داده شد.
قطع برق ۱۸ اداره و بانک و ۳۲ واحد تجاری
شیردره تصریح کرد: از ابتدای اجرای طرحهای مدیریت بار تاکنون، با هماهنگی فرمانداری و اخذ مجوز، برق بیش از ۱۸ اداره و بانک و ۳۲ واحد تجاری که خارج از الگوی مصرف بودند، قطع شد.
وی هدف از این اقدامات را ترویج فرهنگ مدیریت مصرف برق و جلوگیری از اتلاف انرژی در شرایط حساس فصل پاییز و زمستان خواند و گفت: رعایت اصول مدیریت مصرف نه تنها به پایداری شبکه برق کمک میکند، بلکه موجب صرفهجویی در منابع ملی میشود.
شیردره از شهروندان خواست تا با رعایت الگوهای صحیح مصرف برق، از جمله خاموش کردن لوازم اضافی به ویژه در زمانهای اوج مصرف، در تامین برق پایدار نقشآفرین باشند؛ حتی کاهش مصرف یک لامپ اضافه میتواند تاثیر چشمگیری در مدیریت مصرف انرژی و پایداری شبکه توزیع برق داشته باشد.
وی همچنین از ادارات، بانکها، صنایع و اصناف خواست که از مولدهای برق و ژنراتور اضطراری استفاده کنند که به هنگام قطع جریان برق، دچار مشکل در خدماترسانی نشوند.
شناسایی و جمع آوری ۱۵۰۰ انشعاب غیرمجاز
شیردره تصریح کرد: به منظور پیشگیری و ایجاد خسارت جانی و مالی ناشی از تجاوز به حریم شبکههای برق برای اشخاص و اموال اعم از فوت، برق گرفتگی، نقص عضو، آتشسوزی و… ضروری است قبل از هرگونه عملیات ساختمانی به ایجاد مستحدثات از جمله ساختمان سازی، محصور سازی زمین، کاشت درخت، نصب تأسیسات و تغییر کاربری و … نسبت به اخذ مجوز از سازمانهای ذیربط و همچنین اخذ استعلام مجوز از این مدیریت به منظور رعایت حریم تآسیسات برق اقدام کنند.
مدیریت امور برق شهرستان ملایر ادامهداد: در صورت وقوع هر نوع حادثه ناشی از عدم رعایت حریم تاسیسات برق، مسئولیت متوجه عامل بوده و موضوع از طریق مراجع قضایی و حقوقی پیگیری خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه براساس قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از برق، بدون دریافت انشعاب قانونی و هر نوع تصرف یا تغییر در وضعیت کنتور برق، بر اساس ضوابط با آن برخورد میشود، افزود: در این خصوص از ابتدای سالجاری تاکنون با تلاش همکاران واحد رسیدگی به انشعابات غیر مجاز، ۱۵۰۰ انشعاب غیرمجاز در مناطق تحت پوشش برق ملایر شناسایی و جمعآوری شده است.
انتهای پیام
نظرات