• شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402032012552
  • خبرنگار : 50378

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار مشهد مطرح کرد

نمایش وجه فرهنگی و اجتماعی مشهد با احیاء گذر گلستان

نمایش وجه فرهنگی و اجتماعی مشهد با احیاء گذر گلستان
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: رویکرد و تلاش سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری نیز بر این بوده تا گذری ایجاد کند که وجه فرهنگی و اجتماعی شهر را در منظر عمومی به نمایش بگذارد.

حسین باغگلی امروز ۲۰ خردادماه، در جلسه معرفی ایده‌های برتر رویداد ایده‌پردازی «گذر گلستان»، اظهار کرد: سرمایه‌های فرهنگی و تمدنی بسیاری از گذشته در اختیار داریم، اما امروز باید از این سرمایه‌ها مبتنی بر نیازهای نسل جدید استفاده کرد.

وی اضافه کرد: گذر گلستان یکی از همین سرمایه‌ها در مشهد است. نسل جدید، نیازهای جدید دارد و بهره‌گیری از مولفه‌هایی چون خلاقیت، به‌روز بودن، استفاده از ظرفیت‌های امروزی و ... می‌تواند به ما در برخورداری از یک گذر اثرگذار در فضای اجتماعی، کمک کند.

باغگلی با بیان اینکه خدمات و فعالیت‌های حوزه فرهنگی باید به نحوی رقم بخورد که برای عموم شهروندان ملموس و مشهد باشد، خاطرنشان کرد: رویکرد و تلاش سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری نیز بر این بوده تا گذری ایجاد کند که وجه فرهنگی و اجتماعی شهر را در منظر عمومی به نمایش بگذارد.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد تصریح کرد: گذرها از این جهت برای سازمان اهمیت و اولویت دارند که می‌توانند به یک پهنه مکان‌رویداد تبدیل شوند و تردد شهروندان را رقم می‌زنند.

باغگلی با تقدیر از ایده‌پردازان شرکت‌کننده در این رویداد، ادامه داد: قدردان زحمات این عزیزان هستیم که سعی کردند با نظرات و ایده‌های خود، حال و هوای گفت‌وگو را در شهر ایجاد کنند و در مسیر رفع دغدغه مدیریت شهری گام بردارند.

وی افزود: علاوه ‌بر ایده‌های برتر، گروه‌هایی که حائز امتیاز نشده‌اند نیز مورد حمایت مدیریت شهری هستند. گذر گلستان، یک طرح پایلوت است و سعی داریم گذرهای مشابه را در سطح شهر افزایش و توسعه دهیم؛ در موقعیت‌های بعدی نیز از ظرفیت دیگران بهره خواهیم گرفت.

فضای شهری باید در اختیار افراد خلاق قرار گیرد

یوسف اسماعیل‌زاده، معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به منتخبان رویداد ایده‌پردازی «گذر گلستان» عنوان کرد: سیاست و رویکرد این سازمان بر این است که فضاهای عمومی شهر را در اختیار افراد خلاق و دارای ایده‌‎های نو قرار دهیم و با مشارکت افراد صاحب‌نظر، از فضاهای اجتماعی و فرهنگی شهر بهره‌برداری کنیم.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین رویداد ایده‌پردازی «گذر گلستان» یک گام بلند برای تغییر رویکرد در سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری است، گفت: از جمله شاخص‌های انتخاب و امتیاز دادن به ایده‌ها شامل فرهنگی‌ بودن، نوآورانه بودن، عملیاتی و کاربردی بودن، خدمت‌محور بودن، تناسب با مدیریت شهری در حوزه نوجوانان و بانوان، جذابیت و کاربرپسند بودن، داشتن مدل درآمدی و اقتصاد فرهنگ و ... بوده است.

اسماعیل‌زاده افزود: برهمین اساس ایده‌های ۷ گروه جزو منتخبان قرار گرفت؛ این گروه‌ها شامل موسسه‌های «فاطر»، «آینده‌سازان»، «راستا مهر توس»، «خانه هم‌بازی»، «کانون فرهنگی تبلیغی ثانیه»، «مجموعه بازی‌رسان» و «هیراد رباتیک» می‌شوند.

وی از تکرار این فرآیند و رویداد ایده‌پردازی در آینده و برای دیگر فضاهای شهری خبرداد و تصریح کرد: سعی ما بر این است که چنین فضاهایی را در اختیار نخبگان و فعالان حوزه مدیریت شهری قرار دهیم.

اسماعیل‌زاده با بیان اینکه حداکثر زمان واگذاری غرفه‌های گذر گلستان به شرکت‌های برتر، ۳ ساله است، گفت: صاحبان ایده‌های برتر ۶ ماه زمان دارند که نسبت به فعالسازی غرفه خود اقدام کنند؛ غرفه‌ها نیز با تخفیف ۷۰ درصدی اجاره‌بها، در اختیار شرکت‌ها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha