• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402031610247
  • خبرنگار : 50026

انتقاد معاون استاندار خراسان جنوبی از سرمایه‌هایی که به خارج از استان می‌روند

انتقاد معاون استاندار خراسان جنوبی از سرمایه‌هایی که به خارج از استان می‌روند

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: زیبنده نیست که بانک‌های خصوصی استان منابع خود را به تهران بفرستند. 

جواد اشرفی، امروز سه شنبه ۱۶ خرداد در جلسه هماهنگی کمیسیون بانک‌های استان با اشاره به اینکه بانک‌های خراسان جنوبی باید سرمایه و پول‌های خود را در خدمت توسعه و ایجاد اشتغال در داخل استان بگذارند، اظهار کرد: متأسفانه برخی بانک‌های خصوصی در استان فقط به دنبال کسب درآمد بوده و سهمی در پرداخت تسهیلات و توسعه استان ندارند.

به گزارش ایسنا، وی با گلایه از برخی بانک‌های خصوصی که سرمایه و دارایی خود را به تهران ارسال می‌کنند، تصریح کرد: چنانچه این بانک ها پای کار بیایند و سرمایه خود را در راستای سرمایه گذاری در استان و اعطای تسهیلات به مردم هزینه کنند، کمک زیادی به رونق اشتغال و سرمایه گذاری در استان است.

معاون استاندار با تأکید بر این نکته مهم که چنانچه بانکی پول و سرمایه خود را در خدمت توسعه و اشتغال استان نگذارد، حضور او ثمره‌ای برای خراسان جنوبی نخواهد داشت، افزود: زیبنده نیست که بانک های خصوصی در استان منابع خود را به تهران بفرستند، دستگاه‌های دولتی باید نسبت به این گونه بانک‌ها سخت گیری داشته باشند و چنانچه بدهی به دستگاه خدمات رسان دارند، سر موعد مقرر آن را دریافت کنند.

اشرفی با تأکید بر برگزاری جلسات کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان با حضور حداکثر اعضای عضو و به صورت مرتب و ماهانه، گفت: بنده نیز آمادگی دارم تا هر ماه در جلسات کمیسیون بانک‌ها بدلیل اهمیت بانک‌ها در گره گشایی از کار مردم حضور پیدا کنم.

وی همچنین از غیبت برخی اعضای کمیسیون گلایه کرد و گفت: مدیر بانکی که برای حضور در جلسه کمیسیون هماهنگی بانک‌ها وقت نمی‌گذارد و برای مسئولیت مهمی چون سرپرستی بانک، وقت ندارد، بهتر است این مسئولیت را قبول نکند.

معاون اقتصادی استاندار گفت: مدیر بانکی باید طوری برنامه ریزی کند که هم برای رفتن به جلسات وقت و فرصت داشته باشد و هم زمانی را برای پاسخ گویی و ارتباط چهره به چهره با مردم بگذارد.

اشرفی با اشاره به اینکه برخی بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات یک سری گره‌های قانونی و یا مشکلات کلان دارند که نیازمند پیگیری از مرکز است، گفت: مدیران بانک‌ها این گونه موارد را به استانداری انعکاس دهند تا در سفرهای استاندار به تهران، پیگیری و گره گشایی شود.

وی بیان کرد: بانک‌های خراسان جنوبی در راستای توسعه و پیشرفت و ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در استان در کنار هم باشند و با ارائه راهکار به یکدیگر در خدمت رسانی هر چه بهتر به مردم کمک کنند.

معاون اقتصادی استاندار، دستگاه‌های اجرایی استان را نیز مکلف کرد چنانچه پرونده اشتغالزایی را برای دریافت تسهیلات به بانک می‌فرستند، بعد از دریافت تسهیلات پیگیر راه اندازی کار و به ثمر نشستن آن باشند تا در آینده برای برگشت سرمایه به مشکل نخورند.

اشرفی با اشاره به گلایه مدیران بانک‌ها از عدم تمرکز حساب بانکی برخی از واحدهای صنعتی  و معدنی بزرگ استان در داخل استان، گفت: کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان جلسه‌ای با حضور برخی از مدیران این واحدهای بزرگ تولیدی و صنعتی برگزار و در آن جلسه طرح موضوع و ارائه راهکار برای حل مشکل بشود.

کمیته پایش طرح‌های سرمایه گذاری راه اندازی می‌شود

مجتبی شریعتی‌فر، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان‌جنوبی نیز گفت: کمیته پایش تسهیلات تولید در استان راه اندازی می‌شود تا طرح‌ها پالایش شود و ان دسته از طرح هایی که برای برگشت سرمایه مشکلات کمتری دارند، به بانک برای دریافت تسهیلات معرفی شوند.

وی با اشاره به اینکه در جشنواره شهید رجایی از مدیران بانکی برتر استان تقدیر خواهد شد، گفت: خراسان جنوبی سال گذشته با کمک بانک‌های عامل و دستگاه‌های اجرایی، رتبه دوم کشور در تعداد طرح‌های سرمایه گذاری که خارج از مسیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به بهره برداری رسیده‌اند را در کشور کسب کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌ گذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی گفت: ارتباط گیری خوب با ارباب رجوع باعث می‌شود تا چنانچه در سرفصلی مشکل قانونی برای پرداخت تسهیلات وجود داشته باشد، مردم ناراضی از بانک خارج نشوند.

وی یادآور شد: پایش طرح‌های اقتصادی و اشتغال محور در دستور کار قرار دارد تا یک سری واحدها که در گذشته چندین مرتبه تسهیلات دریافت کردند، اما نتوانستند اشتغالی رقم بزنند، مجدد به بانک ارسال نشوند. 

شریعتی‌فر ادامه داد: قرار است تسهیلات پرداختی در استان هدفمند و با نظر خواهی از دستگاه‌های ذی ربط و بانک و سابقه متقاضی در طرح‌های قبلی پرداخت شود و این برنامه نیازمند تعامل دستگاه‌های اجرایی بانک‌های عامل و بخش خصوصی است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha