• جمعه / ۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1403110503512
  • منبع : ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

نصب آزمایشی دستگاهی که گاز طبیعی را به گرافن و هیدروژن تبدیل می‌کند

نصب آزمایشی دستگاهی که گاز طبیعی را به گرافن و هیدروژن تبدیل می‌کند
عکس تزئینی است

شرکت آدنوس گاز و بیکر هیوز فناوری «لوپ» شرکت لویدان را در کارخانه پردازش گاز خود نصب می‌کند. با استفاده از دستگاه لوپ، گازهای زائد خروجی از سایت‌های تولید نفت و گاز را می‌توان به هیدروژن و گرافن تبدیل کرد.

به گزارش ایسنا، با این فناوری، کربن از متان، ماده اصلی گاز طبیعی گرفته می‌شود و به گرافن تبدیل می‌شود. واحد LOOP در مقیاس آزمایشگاهی، قادر به تولید بیش از یک تن گرافن و یک تن هیدروژن در سال است که آن را به یک نوآوری دو منظوره و همسو با اهداف انتقال انرژی جهانی تبدیل می‌کند. انتظار می‌رود که تاسیسات آینده در مقیاس صنعتی ۱۵ تن در هر سال محصول تحویل دهد.

محمد الهاشمی، مدیر عملیات شرکت آدنوس گاز (ADNOC Gas) گفت که استقرار فناوری LOOP نقطه عطفی مهم در فعالیت این شرکت است.

او گفت: با تبدیل متان به گرافن ارزشمند و هیدروژن پاک، ارزش جدیدی را از گاز طبیعی به‌دست می‌آوریم، کربن‌زدایی را پیش می‌بریم و از رشد صنعتی و جاه‌طلبی‌های آب و هوایی امارات حمایت می‌کنیم.

الساندرو برسیانی، معاون ارشد راه حل‌های فناوری آب و هوا در بیکر هیوز  (Baker Hughes) گفت: این پروژه یک بار دیگر نشان می‌دهد که چگونه همکاری بین بیکر هیوز و آدنوس گاز پتانسیل فناوری‌های کربن‌زدایی جدید را ایجاد می‌کند.

آوردن نوآوری از استارت‌آپ‌ها و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی به سایت‌های صنعتی پیچیده، نیازمند مهارت‌های فنی و بالاترین سطح همکاری و تمرکز بر سلامت، ایمنی و محیط‌زیست است.

جان هارتلی، مدیرعامل شرکت لویدان(Leviathan)، گفت که تقاضای زیادی در بازار برای گرافن مشاهده می‌شود و مشتاقانه منتظر کشف منبع جدیدی از این ماده فوق‌العاده است.

به نقل از ستاد نانو، گرافن تولید شده در مجتمع حبشان توسط تیم فناوری آدنوس گاز برای بررسی کاربردهای احتمالی، ارزیابی می‌شود و مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

در قلب لوپ (LOOP) فناوری یک نازل پتنت شده‌ای وجود دارد که در آن، انرژی مایکروویو برای شکستن متان به اجزای سازنده آن به کار می‌رود تا هیدروژن تمیز به‌دست آید. با جذب کربن و تبدیل آن به شکل گرافن با خلوص بالا فرصت‌های تازه‌ای برای تولیدکنندگان ایجاد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha