به گزارش ایسنا، دکتر اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه آیین نامه جامع مهمانی و انتقال دانشجویان دورههای کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاهها و موسسات آموزش عالی به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی – غیردولتی، پژوهشی و فناوری ابلاغ شده است؛ گفت: تمامی امور مهمانی و انتقال دانشجویان به دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی نزدیک به محل سکونت خانواده، با رعایت ضوابط آموزشی و احراز شرایط مندرج در آیین نامه بوده و منوط به موافقت موسسات مبدا و مقصد است.
وی در خصوص شرایط مهمانی موقت دانشجویان اظهار کرد: در صورتی که دانشجو حداقل یک نیمسال تحصیلی را در موسسه مبدا با میانگین کل حداقل ۱۴ گذرانده و دارای یکی از شرایط خاص مندرج در آیین نامه باشد، میتواند تقاضای حداکثر دو نیمسال مهمانی را از طریق سامانه داشته باشد.
وی افزود: دانشجویان متقاضی مهمانی باید درخواست خود را از نیمه دوم فروردین ماه هر سال صرفا در بازه زمانی تعیین شده از سوی سازمان امور دانشجویان برای دو نیمسال «نیمسال اول و دوم تحصیلی بعد» در سامانه ثبت نمایند.
معاون امور دانشجویان ادامه داد: مدت مهمانی برای مقطع کارشناسی پیوسته، چهار نیمسال و برای مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، دونیمسال تحصیلی است همچنین ادامه وضعیت میهمانی درصورت موافقت موسسات مبدا و مقصد تا دانشآموختگی بلامانع خواهد بود.
دکتر ارژنگ افزود: شورای موسسه مبدا موظف است بر اساس مفاد این آیین نامه، درخواست دانشجو را بررسی و پس از تشخیص و احراز شرایط حداکثر تا ۱۵ تیرماه همان سال برای حداکثر دوم سال تحصیلی نظر خود را اعلام و در صورت موافقت ریز نمرات دانشجو به موسسه مقصد ارسال نماید. موسسه مقصد نیز مکلف است حداکثر تا پایان مرداد ماه همان سال نظر خود را برای دو نیمسال تحصیلی به موسسه مبدا و متقاضی اعلام نماید.
وی در خصوص شهریه دانشجویان مهمان اعلام کرد: دانشجویان دوره روزانه در دوران مهمانی و مهمانی دائم در صورت عدم پذیرش در دوره روزانه در موسسه مقصد، ملزم به پرداخت شهریه مطابق تعرفه مصوب هیئت امنای موسسه مقصد که به تایید وزارت متبوع رسیده است، میباشند.
دکتر ارژنگ ادامه داد: دانشجویان دوره روزانه متقاضی انتقال در صورت دارا بودن نمره قبولی دوره روزانه «در آزمون سراسری سال ورودی» در موسسه مقصد از پرداخت شهریه معاف هستند. دانشجویان دوره شبانه و موسسات غیردولتی غیرانتفاعی در تمام حالتهای مهمانی ملزم به پرداخت ۴۰ درصد تا۵۰ درصد از شهریه کامل ثابت و متغیر به موسسه مقصد هستند.
وی در خصوص شرایط تبدیل مهمانی موقت به مهمانی دائم گفت: از آنجایی که دانشجو نمیتواند در ابتدای تحصیل مهمان دائم شود، در صورتی که تطبیق واحدها در موسسه مبدا مشکلی نداشته باشد و به شرط آنکه معدل کل ۱۴ و بالاتر در مدت چهار نیمسال مهمانی در مقطع کارشناسی پیوسته و دو نیمسال مهمانی در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته را در موسسه مقصد کسب نمایند، می تواند در صورت موافقت موسسات مبدا و مقصد، مهمان دائم شود.
دکتر ارژنگ با بیان اینکه انتقال دانشجویان به موسسه مقصد، مشروط به احراز شرایط مندرج در ماده ۲ آیین نامه است؛ اظهار کرد: کسب معدل بالاتر از میانگین معدل دانشجویان ورودی همان سال و همان رشته در موسسه مقصد، در مدت حداقل چهار نیمسال مهمانی برای مقطع کارشناسی پیوسته و دو نیمسال برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ضروری است.
معاون امور دانشجویان داخل در خصوص انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر اظهار کرد: بر اساس این آیین نامه انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر مطابق ماده ۶۲ قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران مصوب سال ۱۳۹۱ مجلس شورای اسلامی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز آموزش عالی غیر انتفاعی موظفند با رعایت مقطع تحصیلی و نوع موسسه، نسبت به انتقال دانشجویان و پذیرفته شدگان، آزادگان، اسرا، جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آنان و دانشجویان شاهد به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی محل سکونت خانواده آنان و یا نزدیکترین محل و همچنین تغییر رشته آزمایشی مربوط برای یکبار اقدام نمایند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشجویان برای اطلاع از آیین نامه جامع مهمانی و انتقال دانشجویان میتوانند اینجا کلیک کنند.
انتهای پیام
نظرات