• شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402031308610
  • خبرنگار : 71429

رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

دستگاه‌های متولی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی توپ را به زمین یکدیگر می‌اندازند

دستگاه‌های متولی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی توپ را به زمین یکدیگر می‌اندازند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با انتقاد از اینکه دستگاه‌های متولی مقابله و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی توپ را به زمین یکدیگر می‌اندازند، تاکید کرد: سازمان بازرسی و شورای دستگاه های نظارتی به دنبال این است تا متولی مشخص و کارها با انسجام بیشتری دنبال شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، ذبیح الله خدائیان در کارگروه اجتماعی شورای دستگاه‌های نظارتی با اشاره به وضعیت آسیب‌های اجتماعی در حاشیه شهرها یکی از مسایل را عدم مدیریت واحد در این حوزه دانست و افزود: برای پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی هرکدام از دستگاه ها جزیره ای عمل می کنند که این امر باعث شده در رسیدن به اهداف خود موفق نباشیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با انتقاد از نبود طرح جامع کنترل و پیشگیری از آسیب های اجتماعی ادامه داد: در حوزه پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی همه شانه خالی می کنند و سعی می کنند که توپ را به زمین هم بیندازند بر این اساس ضرورت دارد از دستگاهی که پای کار آمده و اعلام آمادگی می کند، حمایت کنیم.

وی از پیگیری و اعلام موضوعات مطرح شده در این نشست به دولت خبر داد و تاکید کرد: سازمان بازرسی و شورای دستگاه های نظارتی به دنبال این است تا متولی مشخص و کارها با انسجام بیشتری دنبال شود.

 خدائیان گفت: سازمان بازرسی کل کشور تکلیف تمامی دستگاه ها را به عنوان دستگاه نظارتی احصا می کند تا برای پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی همه را پای کار بیاورد.

احمد رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور نیز  در  این جلسه از حاشیه نشینی، طلاق و کودکان کار به عنوان موضوعات مهم کلانشهرها یاد کرد و خواستار توجه به این موضوعات شد.

 رحمانیان با اشاره به اینکه کار در حوزه فرهنگی کاری دشوار و نیازمند علاقه است، افزود: از شهرداری انتظار نداریم که تمام مشکلات را مرتفع کند بلکه همه دستگاه ها باید پای کار بیایند.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به وظایف قانونی برخی از دستگاه ها به ویژه شهرداری ها در راستای مقابله و پیشگیری از آسیب های اجتماعی اظهار کرد: بحث احیا، بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده،  تهیه طرح جامع کنترل وکاهش آسیب های اجتماعی با اولویت طلاق، کودکان کار، حاشیه نشینی، لزوم پیوست های اجتماعی وفرهنگی در پروژه های عمرانی، تدوین سالانه اطلس آسیب های اجتماعی، بسط و توسعه استفاده از ظرفیت های مردمی، شناسایی نقطه های آسیب خیز، و… از موضوعاتی است که آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است.

علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز در این جلسه به تشریح اقدامات این مجموعه در راستای حمایت از کودکان کار، طلاق، حاشیه نشینی و معتادان متجاهر پرداخت و از عدم مدیریت واحد در این حوزه انتقاد کرد.

 زاکانی اظهار کرد: طی چند مدت اخیر  اقدامات خوبی توسط شهرداری تهران انجام و بعضا بسیاری از محلات پاکسازی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha