مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور در این نشست با اشاره به ظرفیتهای فوقالعاده بانوان کارآفرین، گفت: زنان کارآفرین باتوجهبه موفقیتهای زیادی که در این عرصه کسب کردهاند، برابر و همپای مردان میتوانند قدرتنمایی کنند.
زینب اختری افزود: در عصر حاضر شاهد تمایل بیشتر زنان ایرانی به مشارکت اقتصادی، اجتماعی و بهخصوص تحصیل در مدارج عالی علمی هستیم که موجب میشود در عرصه کارآفرینی بسیار فعال باشند.
وی با اشاره به این که باید بر اساس نقشهایی که خداوند برای بانوان قرار داده از ظرفیتهای این قشر استفاده شود، افزود: کسبوکارهای خانواده محور با درنظرگرفتن ملاحظات خانواده عامل نشاط و بالندگی جامعه است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: یکی از نشانههای توسعه هر جامعهای، فضای کسبوکاری است که توسط زنان کارآفرین راهاندازی و مدیریت میشود.
زهرا کوهی افزود: زنان بهعنوان یکی از مهمترین سرمایههای انسانی، میتوانند نقش بالقوهای را در فرایند توسعه بخشهای اقتصادی هر جامعهای ایفا کنند که بخش کسبوکار نیز از این مهم مجزا نیست.
وی افزود: مشارکت زنان در فعالیتهای اقتصادی نهتنها در توسعه ظرفیتها و تواناییهای زنان، بلکه در فرایند توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه نقش کلیدی داشته و دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، حجت الاسلام دهقان از اساتید حوزه و مشاور کسبوکار نیز در این نشست اولین مرحله در کسبوکار را بلوغ اجتماعی و بلوغ اقتصادی برشمرد و درخصوص عوامل موفقیت در تجارت بر اساس مثالهای واقعی و تجربیات توضیحاتی داد.
انتهای پیام
نظرات