به گزارش ایسنا، آیتالله رمضانی -دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع)- در همایش یکصدمین سالگشت مفاتیح الجنان که پیش از ظهر امروز سهشنبه (۹خردادماه) در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد با بیان اینکه اخلاق تام شیخ عباس قمی نقطه برجسته شخصیت ایشان است، اظهار کرد: جامعه امروز با خلاء وجودی افرادی همچون شیخ عباس قمی، آیتالله حقشناس، آیتالله مجتهدی تهرانی و… روبهرو است، جامعه امروز ما نیازمند اخلاق و معنویت است و در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هم دومین بخش آن مربوط به اخلاق است.
وی ادامه داد: اگر کسانی که متولی فرهنگی ما هستند مقید به اخلاق نباشند جامعه ایمانی ما شکل خوبی نخواهد گرفت. امروزه دنیا به سمت اخلاق جهانی حرکت میکند.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) با اشاره به اینکه دعا فی نفسه مطلوب است حتی اگر خواسته معنوی نداشته باشد، تصریح کرد: اصلیترین نکتهای که در بحث دعا مطرح است اینکه انسان مستقیم با خدا ارتباط برقرار کند. در دعا همه واسطهها باید قطع و رابطه مستقیمی با خدا که لطیفترین رابطه هم به شمار میرود شکل بگیرد.
آیتالله رمضانی بیان کرد: انسان فقر محض است و باید به ذات غنا که خدا است خود را متصل کند، انبیاء هم تلاش کردند این حقیقت مطلق را دعوت کنند، هیچ یک از انبیاء به دنبال بیان پرستش خداوند یگانه نبودند بلکه به دنبال این بودند که انسانها به ذات غنی خداوند وصل شوند.
وی افزود: در دعا جمال و جلال خداوند کاملا مشهود است و انسان باید از آن الگو بگیرد. زیرا انسان از این مسیر میتواند هویت بگیرد، پس انسانی که با دعا مانوس نشود بیهویت خواهد بود.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) ابراز کرد: نکته مهمی که کتابهایی همچون مفاتیح الجنان میتواند به انسان بدهد نشان دادن سبک زندگی درست و اخلاق است، انسان باید خودش به نظام توحیدی راه پیدا کند. انسان وقتی طالب شود قطعا به مطلوب خود خواهد رسید.
آیتالله رمضانی خاطرنشان کرد: به گفته امام صادق(ع) «اهل بیت(ع) واسطه بین انسانها و خداوند هستند تا انسان ارتباط درست با خدای خود بگیرند». پس دعا تنها برای حوائج انسان نیست بلکه انسان در دعا مبهوت عظمت خداوند میشود و در این میان خود را فراموش میکند.
انتهای پیام
نظرات