• یکشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402030704719
  • خبرنگار : 50310

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان:

برنامه هفتم توسعه باید منجر به پیشرفت توام با عدالت اقتصادی باشد

برنامه هفتم توسعه باید منجر به پیشرفت توام با عدالت اقتصادی باشد

ایسنا/لرستان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان گفت: برنامه هفتم توسعه باید منجر به پیشرفت توام با عدالت اقتصادی باشد.

سمانه حسن‌پور در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری لرستان که با موضوع بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های هوشمندسازی فعالیت‌های اقتصادی و خدمات استان که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، هیات علمی دانشگاه‌ها و سرمایه گذار بخش خصوصی برگزار شد، اظهار کرد: باید در جهت توسعه استان یک الگوی هوشمندسازی توسط نخبگان، دانشگاهیان و مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی مشخص شود.

وی تصریح کرد: ایجاد بسترهای هوشمندسازی می‌تواند منجر به توسعه اقتصادی لرستان و افزایش بهره‌وری شود.

حسن‌پور به تشریح ابعاد کلان  لایحه برنامه هفتم توسعه و اهمیت آن پرداخت و افزود: هفته پیش لایحه برنامه هفتم توسعه کشور تقدیم مجلس شورای اسلامی شد که این لایحه در هفت بخش و ۲۲ قسمت تنظیم شده و  بخش‌های آن بر اساس موضوعاتی است که در سیاست‌های کلی این برنامه که در شهریور ماه سال گذشته ابلاغ شد.

این مقام مسول یادآور شد: در برنامه هفتم توسعه سعی شده اساس توسعه کشور ب پایه حضور مردم و هم افزایی قوای سه گانه باشد.

وی تصریح کرد: تصویب و اجرای برنامه هفتم توسعه باید منجر به پیشرفت توام با عدالت اقتصادی، تک رقمی شدن نرخ تورم، توسعه اقتصادی شود.

حسن‌پور ادامه داد: اینها اهدافی است که در برنامه هفتم توسعه مد نظر است و مورد تاکید جناب آقای دکتر منظور ریاست محترم سازمان برنامه و بودجه کشور است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان از نقاط قوت برنامه هفتم توسعه یاد کرد و افزود: توجه به حوزه‌های اقتصاد نفت، دریا، دیجیتال، معدن و افزایش نرخ تشکیل سرمایه ناخلص کشور مد نظر است.

وی به نقل از تأکید دکتر منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: این برنامه دنبال حل ناترازی‌ها در حوزه بودجه عمومی، منابع و مصارف بانک ها، صندوق بازنشستگی و... است.

حسن‌پور اظهار کرد: سال گذشته با کمک اساتید و هیات علمی دانشگاه‌ها و همچنین دستگاه‌های اجرایی استان در ۱۲ بخش و ۱۵ اولویت حدود ۲۰۰ حکم پیشنهادی در موضوعات مهمی مانند امنیت غذایی و آب و سایر موضوعات در لایحه برنامه هفتم توسعه به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال کردیم که قسمت‌هایی از نظرات استان به‌ویژه در موضوع آب در لایحه برنامه هفتم توسعه آمده در نهایت تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha