حجتالاسلام جواد علیرضایی -مدیر آستان مقدس امامزاده عبدالله شهر ری- در گفتوگو با ایسنا به فعالیتهای قرآنی در آستان مقدس امامزاده عبدالله اشاره و اظهار کرد: در این آستان دارالقرآنی تأسیس شده است که از فعالترین دارالقرآنهای بقاع کل کشور است، در این دارالقرآن حدود ۹۰۰ قرآنآموز در رشتههای مختلف قرآنی در همه فصول سال تربیت شده است.
وی در خصوص اساتید این دارالقرآن افزود: اساتید دارالقرآن از خدام افتخاری حوزه قرآنی این آستان مقدس هستند، این افراد بدون هیچ حقوق و مزایا بهصورت افتخاری مشغول به آموزش قرآن هستند.
مدیر آستان مقدس امامزاده عبدالله شهر ری در خصوص فعالیتهای فرهنگی در امامزاده عبدالله گفت: فعالیتهای فرهنگی در هر بقعهای بهطور مستمر در جریان است؛ در همه ایام سال شهادتها، ولادتها، مجالس بزرگ برپا میشود که به دلیل مورد توجه بودن این امامزاده در بین مردم تهران بویژه مردم شهر ری، جلسات بزرگ و با شکوهی برگزار میشود و ارتباط خوب و مستمری با ۱۵ هیئت بزرگ در شهرری داریم.
حجتالاسلام علیرضایی درباره فعالیتهای عمرانی در این آستان مقدس تاکید کرد: ۲۲ صحن در این آستان وجود دارد که بخشی از آن را به بهرهبرداری رساندیم، در گذشته به غیر از صحن اصلی، بقیه صحنها متروکه بودند که با دستور ریاست اوقاف صحنهای دیگر را هم به بهرهبرداری رساندیم.
وی در خصوص فعالیتهای اجتماعی در این آستان تصریح کرد: در دو سال اخیر ۴۶۳ نفر از بانوان سرپرست خانوار در فعالیتهای مختلف مرتبط با این آستان مقدس مشغول به کار شدند. این بانوان زیر نظر گروههای جهادی مختلف در کارگاههای تولیدی در زمینه خیاطی و چرمسازی مشغول هستند.
مدیر آستان مقدس امامزاده عبدالله شهر ری ادامه داد: در حوزه سلامت هم فعالیتهای زیادی صورت گرفته است .همچنین خدام افتخاری زیادی در حوزه سلامت داریم که در حال سازماندهی این خدام هستیم.
حجتالاسلام علیرضایی در پایان خاطرنشان کرد: آشپزخانه این آستان حدود چهارماه است که بهطور ویژه برای اطعام محرومین کشور احداث کردیم که روزانه حدود ۱۵۰۰ پرس غذا در اختیار محرومین قرار میگیرد.
پنجم ذیالقعده بهعنوان روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه در تقویم رسمی کشور نامگذاری شده است، بر این اساس مردم هر ساله در این روز این ذخایر معنوی جامعه در سرتاسر ایران اسلامی را تکریم میکنند.
انتهای پیام
نظرات