مجید گلشنی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: کشورهای همسایه در وهله اول بازار هدف از لحاظ صادرات است و در راستای سند راهبردی توسعه صنعتی استان به دنبال جذب سرمایهگذاریهای خارجی و جدید به ویژه در صنایع مادر استان هستیم.
وی تصریح کرد: باید براساس توانمندی استان بازار هدف پایدار برای محصولات تولیدی خود ایجاد کنیم و قطعا در این وضعیت میتوانیم به اعداد صادراتی مورد نظر برسیم.
این مسئول با تاکید بر اینکه عمده واردات استان در رابطه با ماشینآلات مورد نیاز صنایع است، افزود: این امر نوید این را میدهد که در استان صنایع به سمت توسعه و تولید گام بر میدارند و قطعا با تعریف هدف مشخص میتوانیم شاهد رونق صادرات استان باشیم. جذب سرمایهگذار نیز در اولویت برنامهریزیها قرار دارد.
گفتنی است تدوین سند راهبردی استان در بخش صنعت و معدن بر پایه تحقق عدالت سرمایهگذاری در مناطق مختلف استان بوده و براساس این سند برای امسال رشد اقتصادی حدود ۱۱ درصدی (۱۰/۹) برای بخش صنعت استان هدفگذاری شده و برای تحقق این هدفگذاری، حداقل به جذب ۱۳ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری نیاز است.
سال گذشته ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری صنعتی در استان انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۳۱ درصد رشد داشت.
انتهای پیام
نظرات