• چهارشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402022717404
  • خبرنگار : 71129

ساختمان پارلمان انگلیس در معرض خطر نابودی است

ساختمان پارلمان انگلیس در معرض خطر نابودی است

بر اساس اعلام میراث جهانی یونسکو، ساختمان پارلمان انگلیس یک شاهکار معماری است اما به گفته قانونگذاران این کشور این ساختمان به دلیل نشتی‌ها و نفوذ آزبست در معرض خطر واقعی تخریب قرار دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، کمیته حسابرسی مجلس عوانم انگلیس در گزارش خود آورده، پارلمان با نشتی، فرو ریختن سنگ بنا و خطر دائمی حریق روبروست.

قانونگذاران همچنین اعلام کردند: این یک خطر واقعی و رو به ازدیاد است که یک رویداد فاجعه آمیز می‌تواند به دلیل تاخیر طولانی در بازسازی و مرمت، ساختمان پارلمان را از بین ببرد و تخریب کند.

این کمیته ادامه داد: هزینه بازسازی این ساختمان بسیار بالا خواهد بود اما تاخیر بیشتر در این اقدام هزینه زیادی را بر مالیات دهندگان روا می‌دارد.

کمیته مذکور در فوری‌ترین هشدارهای خود در سال‌های گذشته اعلام کرد، روند بازسازی این ساختمان مربوط به قرن ۱۹ میلادی حدود دو میلیون پوند (۲.۵ میلیون دلار، ۲.۳ میلیون یورو) در هفته هزینه دارد.

پس از چندین دهه رایزنی‌های گسترده درباره ضرورت بازسازی و احیای این ساختمان،‌ پیشرفت در این زمینه به دلیل چندین سال تعویق به شدت کند و آهسته بوده است.

در سال ۲۰۱۸، قانونگذاران انگلیسی رای دادند که در اواسط دهه ۲۰۲۰ میلادی از ساختمان پارلمان خارج شوند تا بازسازی اصلی که چندین سال به طول می‌انجامد، صورت گیرد اما این تصمیم از آن زمان از سوی دیگر قانونگذاران که می‌خواهند در ساختمان پارلمان بمانند، زیر سوال رفته است.

سال ۲۰۲۲، نهادی که برای نظارت بر پروژه تعمیر پارلمان تشکیل شده بود، تعطیل شد.

در ضمن، ساختمان پارلمان انگلیس با فرسودگی زیادی روبرو شده است. سقف نشتی دارد، لوله‌های بخاری که قرنی از عمر آن می‌گذرد، از بین رفته و سوراخ شده‌اند و گهگاه سنگ ‌نماهای ساختمان سقوط می‌کند. همچنین به‌روز رسانی سیستم‌های مکانیکی و الکتریکی ساختمان نیز به سال‌های دهه ۴۰ میلادی برمی‌گردد.

کمیته مجلس عوام انگلیس همچنین گفت: آزبست به قدری وجود دارد که حذف آن ممکن است به حدود ۳۰۰ نفر نیاز داشته باشد که آن هم باید به مدت دو سال و نیم و در حالی که از ساختمان استفاده نمی‌شود، کار کنند.

یک مساله دیگر تهدید دائمی خطر آتش سوزی است. کمیته مذکور اعلام کرده که ۴۴ حادثه آتش سوزی از ۲۰۱۶ در پارلمان اتفاق افتاده و نیروهای آتش نشان به صورت شبانه روزی در ساختمان گشت زنی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha