• دوشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1402022516373
  • خبرنگار : 71573

باشگاه کتابخوانی ۱۰۰تایی‌ها تمدید شد

باشگاه کتابخوانی ۱۰۰تایی‌ها تمدید شد

مدیر امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از تمدید طرح جدید باشگاه کتابخوانی ۱۰۰تایی‌ها در سی ‌و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، عباس باباخانیان، مدیر امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن اعلام این خبر افزود: همزمان با سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب و اجرای طرح جدید باشگاه کتابخوانی ۱۰۰تایی‌ها در ایجاد فرصت خرید کتاب با شرایط و تسهیلات ویژه برای نوجوانان دوره متوسطه اول و دوم، بیش از پنج‌هزار نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

او ادامه داد: به دنبال استقبال از این برنامه، اجرای طرح باشگاه کتابخوانی ۱۰۰تایی‌ها تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه تمدید شده است و نوجوانان می‌توانند با ارسال عدد ۱۰۰ به سامانه پیامکی ۲۰۰۰۱۸۳۷ لینک ثبت‌نام را دریافت کرده و با تکمیل مشخصات خود، دریافت کارت عضویت باشگاه (به‌صورت دیجیتال) و حضور در سی ‌و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، کتاب‌های کمک‌آموزشی را تا سقف ۵۰ درصد تخفیف و کتاب‌های غیردرسی را تا سقف ۲۵ درصد تخفیف تهیه کنند.

باباخانیان اضافه کرد: در اجرای میدانی این طرح در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، علاوه بر اطلاع‌رسانی موقعیت قرارگیری ناشران منتخب، سازه‌هایی در غرفه‌ها جهت شناسایی سریع مخاطبان نصب شده است.

نوجوانان علاقه‌مند برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت bk100.farhangsara.ir مراجعه کنند و یا با شماره ۹۶۶۵۳۴۶۲ تماس بگیرند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha