به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان، عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان شورای نگهبان و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲) از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کرد.
وی در بدو ورود به مصلی امام خمینی (ره) مورد استقبال مسئولان و برگزارکنندگان این نمایشگاه قرار گرفت و گزارشی از برگزاری نمایشگاه در پنج روز گذشته دریافت کرد.
کدخدایی نیز از برگزارکنندگان نمایشگاه قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این رویداد بزرگ فرهنگی نقش مهمی در ترویج کتاب و کتابخوانی داشته باشد.
وی با دیگر میهمانانی هم که برای بازدید از غرفهها به نمایشگاه کتاب آمده بودند، دیدار و گفتگو کرد.
"مکتب حاج قاسم" نخستین غرفهای بود که کدخدایی از آن دیدن کرد و در گفتگو با غرفهداران در جریان تولیدات و آثاری که توسط این نهاد برای عموم مردم به خصوص کودکان و نوجوانان روانه بازار نشر شده است، قرار گرفت.
وی در این غرفه با گرامی داشتن یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد: هر مقدار برای معرفی این شهید بزرگوار به نسلهای کنونی و آینده کار فرهنگی صورت بگیرد و کتابهایی منتشر شود کم است و امیدواریم با آشنایی جوانان کشورمان، منطقه و ملتهای آزادیخواه با اندیشهها و حماسههای این سردار بزرگ، راه این شهید بزرگوار ادامه یابد.
وی سپس به غرفه "کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی" رفت و تازهترین آثار منتشر شده از سوی این مرکز را مورد تورق قرار داد.
در این غرفه میهمانان فارسیزبانی از کشور هند نیز حضور داشتند که کدخدایی ابراز امیدواری کرد زبان و ادبیات فارسی در کشور هند زنده نگه داشته شود و ترویج یابد.
وی از آنها و سایر افرادی هم که در این رابطه فعالیت دارند، قدردانی کرد.
کدخدایی به غرفه "پژوهشکده شورای نگهبان" که خود ریاست آن پژوهشکده را برعهده دارد نیز رفت و ضمن عرض خداقوت به غرفهداران و تقدیر از زحمات آنان با امیر جلوداریان خبرنگار و کارشناس صدا و سیما که در پاسداشت زبان و ادبیات فارسی تلاش دارد، گفتگو کرد.
انتشارات "صهبا" (موسسه ایمان جهادی) آخرین غرفهای بود که مورد بازدید کدخدایی قرار گرفت و وی به تورق کتابهای منتشر شده توسط این انتشاراتی پرداخت.
برخی از آثار منتشر شده این انتشارات همچون انسان ۲۵۰ ساله، طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، ولایت و حکومت و عهد مشترک دربرگیرنده سیر مطالعاتی اندیشههای رهبر معظم انقلاب است.
این عضو حقوقدان شورای نگهبان از مسئولان و دستاندرکاران این نشر قدردانی کرد و از آنها خواست تا فعالیتهای خود را تداوم و توسعه بدهند.
کدخدایی پس از این بازدیدها به سرای اصلی اهل قلم (کوشک کتاب) رفت تا درباره جایگاه قانون اساسی در پاسداری از زبان فارسی سخن بگوید و از جلوداریان قدردانی کند.
انتهای پیام
نظرات