• یکشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۸:۲۹
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402022415734
  • خبرنگار : 71461

برگزاری دومین جلسه هم‌اندیشی و هم‌افزایی ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت

 برگزاری دومین جلسه هم‌اندیشی و هم‌افزایی ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت

دومین جلسه هم‌اندیشی و هم‌افزایی ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت امروز یک‌شنبه(۲۴اردیبهشت‌ماه) با حضور تولیت‌های آستان‌های مقدسه رضوی، احمدی و حسنی و جمعی از مسئولان دستگاه‌های فرهنگی و فعالان این حوزه در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، کمال‌الدین خداداده -رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت- در ابتدای این جلسه با اشاره به شعارهای دهه کرامت اظهار کرد: وقتی شعاری برای روزهای این دهه مطرح می‌شود به این‌ منظور است که هم به یک نظر واحد و همدل برسیم.

وی ادامه داد: برای نمونه وقتی شعار «حضرت فاطمه بهترین دختر دنیا» نامگذاری شد منظور ما مکتب حضرت فاطمه زهرا(س) بود که بخشی از آن در حضرت فاطمه معصومه(س) متبلور شده است،  بنابراین خواهشمندیم اگر دستگاهی نکته‌ای در مورد شعارها دهه کرامت دارند در جلسات هماهنگی ستاد بزرگداشت دهه کرامت ارائه کنند تا به یک نظر واحد برسیم.

خداداده تاکید کرد: کمیته‌های منتخبی که در دوران دهه کرامت فعالیت داشتند و همچنین دستگاه‌های فعال مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

محمدمهدی عرب انصاری معاون حقوقی و امور مجلس و هماهنگی استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز در بخشی از این جلسه با بیان اینکه وجود ائمه اطهار یکی از لطف‌های خداوند به بشریت است، تصریح کرد: ما نیاز همه‌جانبه به ائمه معصومین(ع) داریم. امام باقر(ع) در روایتی می‌فرمایند «ائمه معصومین همچون کوه‌های استواری هستند که بر روی زمین‌قرار گرفته و موجب آرامش و امنیت زمین هستند».

وی با اشاره به شعار «حضرت فاطمه معصومه(س) بهترین دختر دنیا» افزود: اگر این بانوی بزرگوار در عصر امروز هم وجود داشت قطعا بهترین دختر دنیا بود، ابعاد شخصیتی این بانو باید تبیین و شئون آن به جامعه وارد شود.

عرب انصاری بیان کرد: امام رض(ع)ا مطهر دفاع از توحید و تبیین دین اسلام بود، ایشان با مذاهب و ‌گرایش‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی مناظره داشتند و به تبیین می‌پرداختند، پس ما هم باید زندگی امام را در جامعه عینیت ببخشیم.

در بخشی از این نشست نیز نمایندگان سایر دستگاه‌ها ویژه برنامه‌های خودشان را بیان کردند که از جمله آنها می‌توان به ویژه برنامه‌های پردیس‌های‌ فرهنگی و تماشاخانه‌های سیار شهرداری در مناطق ۲۲گانه تهران، برنامه پویش غذاهای حضرتی برای مراکز نگهداری معلولان و جانبازان، بیماران و کودکان کار توسط شخصیت‌های هنری، ورزشی و اندیشمندان، جشن ویژه برای دختران بیمار پروانه‌ای، جشن دختران دهه نودی، محافل قرآنی با موضوع دختر، تکریم دختران شهدا، برپایی جشن‌های مادر و دختری در امامزادگان و بقاع متبرکه، جشن فرهنگی ثلاله، جشن برگزاری روز دختر در پیام رسان بله، آذین‌بندی بازارها سراسر کشور، اجتماع دهه هزارنفری دختران در حرم حضرت معصومه(س)، رونمایی از دو کتاب با موضوع دختران، برپایی جشنواره بهین‌دخت، اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha