• شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402022314383
  • خبرنگار : 71567

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش:

تاثیر ۴۰ درصدی معدل در کنکور قطعی است/داوطلبان سوابق تحصیلی خود را ترمیم کنند

تاثیر ۴۰ درصدی معدل در کنکور قطعی است/داوطلبان سوابق تحصیلی خود را ترمیم کنند

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه تاثیر ۴۰ درصدی معدل در کنکور قطعی است، گفت: داوطلبانی که سوابق تحصیلی ندارند یا سوابق آنها ناقص است برای کسب سوابق تحصیلی مورد نظر برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن مروتی ضمن بیان این مطلب با اشاره به تغییرات آزمون سراسری سال ۱۴۰۲، گفت: این آزمون در دو نوبت برگزار می‌شود که نوبت اول آن در دی ماه ۱۴۰۱ برگزار شد و اکنون با هم‌اندیشی و همراهی تمامی عوامل اجرایی و حفاظتی در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون سراسری نوبت دوم در تیرماه سال جاری به بهترین شکل ممکن هستیم.

وی با اشاره به تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تأثیر سوابق تحصیلی که بر مبنای نمرات دروس سال دوازدهم نظام ۳-۳-۶ خواهد بود، ۴۰ درصد به صورت قطعی است و دروس عمومی در این بخش مؤثر خواهد بود و ۶۰ درصد نیز مربوط به آزمون است که شامل دروس اختصاصی است.

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور، افزود: سوابق تحصیلی توسط وزارت آموزش و پرورش اعلام می‌شود و داوطلبانی که سوابق تحصیلی ندارند یا سوابق آنها ناقص است و یا نیاز به ترمیم دارند لازم است برای کسب سوابق تحصیلی مورد نظر برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند و مطابق اطلاعیه‌های وزارت آموزش و پرورش اقدام نمایند.

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور درباره زمان انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۲ گفت: کارنامه داوطلبان (نوبت‌های دی ماه و تیرماه) که حاوی رتبه آنان است در مرداد ماه از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش منتشر می‌شود و داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته باشند، می‌توانند در مردادماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش و مطابق با دفترچه راهنما، انتخاب رشته کنند.

دکتر حسن مروتی با اشاره به آمار داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۲، گفت: در نوبت دی ماه ۹۷۷ هزار و ۴۶۰ داوطلب و در نوبت تیرماه یک میلیون و ۱۱۹ هزار و ۴۳۶ داوطلب در آزمون سراسری نام‌نویسی کردند که از این تعداد۶۳ هزار ۸۷۸ نفر داوطلب در نوبت دی ماه و ۷۰ هزار ۹۲۶ داوطلب در نوبت تیرماه از استان فارس هستند.

وی یادآور شد: از استان فارس ۱۰۱ هزار و ۸۱۴ داوطلب در آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ با هم به رقابت پرداختند که از این تعداد ۳۱۸۲۵ نفر در دانشگاه‌های سراسر کشور در رشته‌های با آزمون و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی پذیرفته شدند و این استان رتبه پانزدهم را به خود اختصاص داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۲-۲۳ ۱۲:۰۴

احسنت به شورای عالی انقلاب فرهنگی ،که در مقابل مافیای کنکورمخصوصا آموزشگاهها وبعضی نمایندگان که در برابر امتیازاتی که که از این آموزشگاهها میگرند مقاومت می‌کند .دانش آموزی که در رشته های پزشکي ودندان وداروسازی می‌خواهد قبول شود آوردن معدل بالای ۱۹ برایش بسیار آسان است . این برنامه معدل فقط بهانه ای است از طرف آموزشگاهها وبرخی نمایندگان مجلس ..که دورس عمومی رابرگردانند.والا کدام عقل سالمی می‌خواهد به جای ۴ درس در کنکور ۸ درس با آن حجمه از تستها وان حجمه از کلاسهای کنکور با هزینه هنگفت وصرف وقت فراوان را قبول کند. این تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی بسیار عالی وخردمندانه است وخواهشمندیم جلوی این نمایندگان قاطعانه مقاومت کند .وگرنه مطمئن باشید خیلی از نماینده ها به فکر مردم نیستند چه بماند به فکر معدل دانش آموزان باشند. مادر دانش آموز کنکوری ۱۴۰۲

avatar
۱۴۰۲-۰۲-۲۳ ۱۲:۱۴

این طرح لعنتی تاثیر سوابق رو خواهشا برای سال بعد لغو کنید از کدوم گور پول ترمیم بیاریم استرس کنکور بسمونه به خدا