سرهنگ مهدی عمرانی امروز جمعه ۲۲ اردیبهشت در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: حدود ۸۰ پروژه عمرانی بهویژه تعمیر و مرمت خانه محروم و ایجاد کارگاه اشتغال بهمناسبت هفته بسیج سازندگی در استان گلستان اجرایی شد.
وی ادامه داد: پس از منحل شدن جهاد سازندگی و ادغام با جهاد کشاورزی، بخشی از ماموریتهای این سازمان مغفول ماند که با تدبیر حکیمانه و فرمان مقام معظم رهبری، بسیح سازندگی در ۱۷ اردیبهشت سال ۱۳۷۹ تاسیس شد و اکنون ۲۳ ساله شده است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه نینوا گلستان با اشاره به اینکه شجره طیبه بسیج سازندگی در شروع کار خود خدمات ارزندهای در حوزه محرومیتزدایی ارائه کرده، افزود: بسیج سازندگی از همان ابتدا در راستای غنیسازی اوقات فراغت جوانان و ساماندهی گروههای جهادی فعالیت خود را با شعار استفاده از نیرو و نشاط جوانان برای سازندگی کشور و رفع محرومیت آغاز کرد.
عمرانی تاکید کرد: حضور یک جوان انقلابی و مومن در منطقه حتی اگر کاری نکند الگوی خوبی برای جوانان مناطق محروم خواهد بود، ما در سالهای اخیر بهدنبال تخصصی کردن گروههای جهادی هستیم تا این مهم تاثیر خوبی در موضوعات عمرانی، اقتصادی و اجتماعی جامعه داشته باشد.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد گروههای جهادی در گلستان از بانوان هستند، گفت: گروههای جهادی علاوهبر بر ورود به مسئله اقتصاد مقاومتی در موضوعات فرهنگی هم پای کار آمدند، گروههای جهادی برای رضای خدا و در راستای رفع مشکلات وارد میدان میشوند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه نینوا گلستان تاکید کرد: از سال ۱۳۹۶، موضوع اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی در سازمان بسیج سازندگی آغاز شد و راهاندازی و ایجاد ۶ هزار و ۳۰۰ عرصه کارگاه اقتصاد مقاومتی با ایجاد ۹ هزار شغل از طریق مشاوره و اعطای تسهیلات اقتصاد مقاومتی، تولیدی و صنایع تبدیلی پرداخت شد.
عمرانی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ از محل تبصره ۱۶، ۴۰۰ میلیارد تومان سهم بسیج سازندگی استان گلستان بوده که ۶ هزار جوان بیکار گلستانی برای دریافت تسهیلات به بانکهای استان معرفی شدند. امیدوارم با همکاری بانکها، روند اعطای تسهیلات تسریع شود.
وی از وجود سه هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در گلستان خبر داد و خاطرنشان کرد: ۱۶ قرارگاه جهادی در استان وجود دارد که در عرصههای مختلف فعالیت میکنند.
انتهای پیام
نظرات