• چهارشنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402021308048
  • خبرنگار : 50618

سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران:

روحیه جهادی باید در جهاد دانشگاهی مازندران حاکم شود

روحیه جهادی باید در جهاد دانشگاهی مازندران حاکم شود

ایسنا/مازندران سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران با اعلام اینکه کار در این نهاد نیازمند روحیه جهادی است، گفت: کار ما جهادی و مستلزم داشتن فرهنگ و روحیه جهادی است. قطعا نیروی جهاددانشگاهی اصلی ترین منبع برای پیشرفت و توسعه استان هستند.

محمدرضا یوسفی مهر در نخستین روز کاری خود در جهاددانشگاهی مازندران در گفت‌وگو با ایسنا،  با اشاره به اینکه با برنامه ریزی و هدف کمک به رشد و تعالی جهاد دانشگاهی مازندران وارد این استان شده‌ام، افزود: نخستین برنامه ما استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی مازندران در بخش‌های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری است و ساماندهی مکان اداری و نیروی انسانی این نهاد در اولویت قرار دارند.

وی به ظرفیت‌های استان مازندران در بخش گردشگری، کشاورزی، صنعتی و سایر موارد اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به توانمندی و شرح وظایف جهاد دانشگاهی لازم است در این موضوعات ورود پیدا کند.

این مسئول نگاه جزیره‌ای در جهاد دانشگاهی را یکی از عوامل موثر در خروج از مسیر پیشرفت دانست و یادآور شد: در غرب مازندران برنامه ای نداشتیم و تمام تمرکز در شرق مازندران بوده است. در گام نخست لازم است فعالیت‌های این نهاد علمی و پژوهشی برای مسئولان و مدیران ارشد استان معرفی شود.

سرپرست جهاد دانشگاه مازندران اظهار کرد: با توجه به تراکم جمعیت در مازندران در حوزه آموزش می‌توانستیم بهتر از پیش عمل کنیم. از این رو برگزاری آموزش ضمن خدمت کارکنان دستگاه های اجرایی استان از دیگر موضوعات قابل پیگیری در این نهاد علمی است.

یوسفی مهر برگزاری آموزش‌های تخصصی توسط جهاد دانشگاهی را از دیگر ظرفیت های این نهاد دانست و خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش در برنامه ششم توسعه فعالیت هایی داشتیم که عملیاتی شد و در حال اجرا است.

وی با اظهارعقیده درباره پایدار سازی برنامه‌های حوزه پژوهشی در جهاددانشگاهی مازندران گفت: تلاش ما تبدیل برنامه ها به اشتغال پایدار است و در این بخش از مرکز تجاری سازی فناوری می توانیم استفاده کنیم.

سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران به مباحث فرهنگی در این نهاد اشاره کرد و گفت: لازم است ارتباط جهاد دانشگاهی با مراکز علمی و دانشگاهی منسجم‌تر شود چرا که از این ظرفیت برای کمک به حل مسائل استان استفاده می‌شود.

یوسفی مهر افکار سنجی را یکی از ارکان اصلی فعالیت‌های جهاد دانشگاهی دانست و اظهار کرد: افکار سنجی در عصر حاضر ابزار و شیوه ای برای سنجش تغییر افکار عمومی به شمار می آید به همین دلیل این موضوع باید به عنوان یک مجرا در سیاست‌گذاری های جهاد دانشگاهی کاربردی شود.

این مسئول با بیان اینکه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) از دیگر ظرفیت های جهاد دانشگاهی محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: ایسنا ظرفیت کامل رسانه ای در کشور است و این خبرگزاری که مرجع و پر مخاطب است باید برای تعالی استان و مجموعه جهاد دانشگاهی گام بردارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha