• دوشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402021105969
  • خبرنگار : 71505

در آیین رونمایی از مجسمه سعدی مطرح شد

رویکرد شهرداری برای توجه به مشاهیر در پایتخت/ ساخت میدانگاه و مجسمه سعدی پاسداشت هویت جامعه است

رویکرد شهرداری برای توجه به مشاهیر در پایتخت/ ساخت میدانگاه و مجسمه سعدی پاسداشت هویت جامعه است

معاون شهردار تهران گفت: احداث میدانگاه سعدی و مجسمه برنزی سعدی در حقیقت پاسداشت و نکوداشت هویت و فرهنگ جامعه است و رونمایی از تندیس شهدا هم که در روزهای گذشته انجام شد در حقیقت سرمایه گذاری برای شهر محسوب می شود.

به گزارش ایسنا، مجسمه برنزی سعدی به همراه میدانگاه سعدی در ابتدای ورودی خیابان سعدی با حضور وزیر ارشاد، حداد عادل، رییس شورای شهر تهران، معاون خدمات شهری شهرداری تهران و مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران رونمایی شد.
حسین نظری معاون خدمات شهری شهرداری تهران در حاشیه این رونمایی در جمع خبرنگاران گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره و نشانه های مشاهیر و انسان های بزرگ نامها نه تنها پاسداشت فرهنگ جامعه بلکه آینده نگری است که امید و ایجاد الگوهای کمال انسانی را منتشر می کند.

وی افزود: سعدی یکی از مشاهیر فقط ایرانی نیست؛ بلکه شخصیتی بزرگ برای کل دنیا است و ما افتخار می کنیم که این شخصیت بزرگ ایرانی است.

معاون شهردار تهران ادامه داد: احداث چنین میدانگاهی در حقیقت پاسداشت و نکوداشت هویت و فرهنگ جامعه است. در رونمایی از تندیس شهدا هم که در روزهای گذشته انجام شد در حقیقت سرمایه گذاری برای شهر محسوب می شود و اثرات چند جانبه ای را در حوزه فرهنگی شاهد خواهیم بود. بی تردید برای هر کار نفیس هنری هزینه های مختلفی وجود دارد اما نباید با طرح موضوع هزینه ها و با بی انصافی کارهای بزرگ را به چالش بکشانیم.

مهدی چمران، ریاست شورای شهر تهران نیز در این مراسم در جمع خبرنگاران درباره رویکرد جدید سازمان زیباسازی شهر تهران در توجه به مفاخر و مشاهیر در شهر تهران گفت: این توجه و رویکرد در گذشته نیز وجود داشته ولی اخیرا تقویت شده و قطعا توجه به مفاخر در شهر برای شهروندان موثر خواهد بود.

به گزارش ایسنا، این مجسمه از برنز ساخته شده و ارتفاع آن ۳ متر و ۲۰ سانتی‌متر است که با احتساب پایه آن که ۴متر است، ارتفاع کلی آن از کف خیابان به ۷.۲ متر می‌رسد. برای طراحی و ساخت آن از روش ریخته‌گری مومی استفاده شده که حدود ۱.۵ سال ساخت آن زمان برده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha