• چهارشنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402020602633
  • خبرنگار : 71505

رییس کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای شهر خبر داد

تدوین نخستین طرح جامع فضای سبز پایتخت/ تهیه شناسنامه برای ۲۷۵ هکتار از باغات تهران

تدوین نخستین طرح جامع فضای سبز پایتخت/ تهیه شناسنامه برای ۲۷۵ هکتار از باغات تهران

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران از تدوین نخستین طرح جامع فضای سبز خبر داد و گفت: ۲۷۵ هکتار از باغات پیوسته و گسسته شهر تهران تا حداکثر یکسال پس از ابلاغ برنامه چهارم شهر تهران دارای شناسنامه خواهند شد.

مهدی پیرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح روند تدوین و اجرای طرح جامع فضای سبز شهر تهران گفت: طرح جامع فضای سبز تهران و همچنین توسعه و بروز رسانی و پایش فضای سبز شهر تهران تا پایان برنامه چهارم شهر تهران در دستور کار قرار گرفته است. بر همین اساس طرح جامع فضای سبز شهر تهران برای اولین بار پس از انجام کامل مطالعات به صحن شورای اسلامی ارسال خواهد شد و پس از تصویب، تهران دارای طرح جامع در حوزه فضای سبز خواهد شد.

وی افزود: همزمان با این اقدام توسعه کمربند سبز شهر تهران بر اساس الگوی گونه‌های بومی و کم آب بر و سازگار با اقلیم شهر تهران با هدف ۴ هزار هکتار با همکاری سایر دستگاه‌ها در حال انجام است و در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۵۰۰ هکتار به کمربند فضای سبز شهر تهران افزوده شد.

این عضو شورای شهر تهران درباره شناسنامه باغات شهر تهران نیز گفت: شهرداری تهران مکلف شده است شناسنامه ۲۷۵ هکتار از باغات پیوسته و گسسته شهر تهران را حداکثر ظرف مدت یکسال پس از ابلاغ برنامه چهارم شهر تهران تهیه کند. بی تردید تملک باغات در شهر تهران با هدف حفظ آنها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است در همین راستا و با هدف توسعه فضای سبز با اولویت مناطق کم برخوردار تملک باغات تا پایان برنامه چهارم در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در شورای شهر تهران مصوبه ای گذراندیم تحت عنوان شناسنامه باغات که باید نهایتا تا پایان سال جاری شهرداری تهران بحث شناسنامه دار کردن باغات شهر تهران را به اتمام برساند و این امر به سامانه شهرسازی شهر تهران نیز متصل خواهد شد و مدام باید مورد پایش و بررسی قرار گیرد. همچنین در راستای تشویق مالکین به حفظ باغات مقرر شد شهرداری تهران پیشنهاداتی برای فعالیت مجاز در برخی باغات را تعریف کند تا افرادی که باغ دارند منافعی را کسب کنند تا به سمت خشک کردن باغات و درختان نروند که مقرر شد این کار نیز ۸ ماه تا یکسال پس از ابلاغ برنامه چهارم شهر تهران انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha