مازیار شریفی ۳۱ فروردین ماه در جمع خبرنگاران افزود: با کنترل شبانه روزی و گشتهای مستمر بر اساس برنامه ریزی انجام شده، لانه پرندگان شکاری استان که از قبل شناسایی و ثبت شده اند، به صورت مداوم پایش می شوند.
وی افزود: همزمان با آغاز فصل بهار و زادآوری پرندگان شکاری، عدهای شکارچی متخلف اقدام به زنده گیری گونههای ارزشمندی از پرندگان شکاری همچون بالابان، بحری و شاهین میکنند که با سرکشی به لانه های این پرندگان در استان و گشت و کنترل، تعداد زیادی از دام های متخلفین جمع آوری شد.
شریفی با بیان اینکه این گونهها اغلب به منظور فروش در کشورهای حاشیه خلیج فارس و با قیمتهای بسیار بالا قاچاق میشود، اظهار کرد: ارزش گونهای آنها و قیمت بالا باعث شده است که متخلفان و قاچاقچیان با کمک ادوات پیشرفته به زنده گیری و انتقال آنها به جنوب ایران اقدام کنند.
وی تصریح کرد: هرگونه شکار یا زنده گیری این گونههای حمایت شده و با ارزش مستوجب اعمال قانون و جریمههای بسیار سنگین است و با متخلفان بدون گذشت برخورد خواهد شد.
گفتنی است، استان مرکزی دارای ۱۳ منطقه تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست کشور است که ۳۰۶ هزار و ۹۹۸ هکتار وسعت دارد. این استان سومین خاستگاه کشور در حوزه تنوع زیستی است.
انتهای پیام
نظرات