• شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402012613461
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی:

مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر مصوبات اعتباری و محتوایی سفر رییس جمهور باشند

مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر مصوبات اعتباری و محتوایی سفر رییس جمهور باشند

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به مصوبات سفر اول و دوم رئیس جمهور به استان، گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر مصوبات اعتباری و محتوایی این سفرها باشند.

جواد قناعت، امروز شنبه ۲۶ فروردین در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار کرد: ۲۷ کارگروه ذیل شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان قرار داشت که در چهار کارگروه شامل زیربنایی، اقتصادی، اجتماعی - فرهنگی و آموزش و پژوهش به ریاست استاندار تجمیع شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مسئولیت این کارگروه‌ها به چهار معاونت استانداری تفویض اختیار شد که در آن بحث‌های فنی و تخصصی انجام می‌شود و اگر موضوعی نیاز به بررسی تخصصی‌تر داشت ذیل آن، گروه کاری تشکیل و نتایج آن به کارگروه مربوطه و در نهایت به شورای برنامه‌ریزی و توسعه برای تصویب ارائه می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مامی مصوبات کارگروه‌ها بعد از رای‌گیری در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به صورت قانونی قابلیت اجرا خواهد داشت و لازم الاجراست، اظهار کرد: جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه باید ماهانه یک بار برگزار شود و با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با توجه به تجمیع کارگروه‌ها در این شورا، موضوعات موازی کاری نیز احصا شود.

وی افزود: فرمانداران در شهرستان‌ها هم موظف به تشکیل کمیته‌های برنامه‌ریزی و توسعه یک بار در ماه هستند و اگر موضوع مهمی در دستور کار شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان باشد جلسات بصورت وبیناری با فرمانداران برگزار خواهد شد.

قناعت گفت: شورای برنامه‌ریزی و توسعه بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه برنامه‌ریزی و توسعه‌ای است که همه موارد آن در قانون پیش‌بینی شده و فرصتی برای توسعه استان است و باید از ظرفیت‌های قانونی شورای برنامه‌ریزی برای پیشرفت و توسعه استان به درستی استفاده شود.

وی ادامه داد: مصوبات سفر دوم رئیس جمهور به استان هنوز ابلاغ نشده است و پیگیری می‌شود تا اعتبارات بیشتری را از محل این سفر اخذ کنیم.

قناعت گفت: درخصوص اقدامات برای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ که «تولید؛ دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» نامگذاری شد در ارزیابی سال گذشته، استان‌های کشور در سه گروه جای گرفتند که استان خراسان جنوبی در گروه اول و رده سوم قرار گرفت.

وی اظهار کرد: همچنین در زمینه شعار سال گذشته، این استان در زمینه بهره‌گیری از شرکت‌های دانش بنیان، رتبه پنجم کشور را کسب کرد.

استاندار خراسان جنوبی بر جذب اعتبارات ابلاغی سال ۱۴۰۱ توسط دستگاه‌های اجرایی استان در مهلت قانونی تاکید کرد و گفت: مدیران دستگاه‌ها تلاش کنند طی سه ماه آینده این اعتبارات جذب شود و آن را به ماه‌های پایانی موکول نکنند.

وی افزود: شورای برنامه‌ریزی و توسعه با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان درباره ارزیابی اقدامات دستگاه‌ها در راستای تحقق شعار امسال نیز تصمیم‌گیری کنند.

جواد اشرفی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی نیز در این نشست گفت: از آبان ماه تا پایان سال گذشته، ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۶ قانون بودجه در استان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: این تسهیلات با تشکیل چهار هزار پرونده در راستای ایجاد و تثبیت شغل پرداخت شد و سال گذشته سهم استان در تسهیلات جزء ۲ بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه، هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان بود که ۴۹.۱۷ درصد آن با توجه به نسبت معرفی متقاضی به پرداختی محقق شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: از محل این تسهیلات در جزء یک که مربوط به نهادهای حمایتی شامل بهزیستی و کمیته امداد است سهم استان ۵۵۹ میلیارد تومان برای اشتغالزایی بوده که ۷۷ درصد پرداخت شده است.

وی گفت: سهم تسهیلات کمیته امداد استان در ایجاد اشتغال ۴۱۰ میلیارد تومان بود که با پرداخت ۳۴۷ میلیارد تومان و جذب ۸۵ درصدی، بیشترین پرداختی را داشته است؛ بهزستی استان نیز در این زمینه ۶۹ درصد نسبت به سهمیه خود، تسهیلات داده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha