محمدرضا حیدرهایی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به راهاندازی طرح بیسیم اورژانس اجتماعی که در بهمنماه به صورت پایلوت در استان تهران اجرا شد، اظهار کرد: بیسیمها دارای قابلیت ضبط صدا و ضبط تصویر هستند که در حوزه اورژانس اجتماعی میتوانند کمککننده باشند و در عملیاتها که ممکن است فرد مداخلهگر نیاز فوری به کمک همکاران خود داشته باشد، مورد استفاده قرار گیرند.
به گفته وی، علاوه بر تیمهای اورژانس اجتماعی، سوپروایزر که در خط اورژانس اجتماعی استان فعالیت و عملیات را هدایت میکند و همچنین راننده خودرو نیز دارای بیسیم هستند. در این میان معاونت اجتماعی اورژانس اجتماعی کشور و مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز به عنوان کاربران اصلی میتوانند با استفاده از این بیسیم تمام مکالمات و جریان عملیات در کشور را رصد کنند.
سرپرست دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در انتهای سال ۱۴۰۱ بیسیمها خریداری شد، گفت: از آنجایی که ابتدا باید طرح به صورت آزمایشی اجرا شود تا مدل استفاده درست از آن نیز به دست آید، اکنون که طرح به صورت پایلوت اجرا شده، آماده واگذاری بیسیم به سایر اورژانسهای اجتماعی کشور هستیم.
حیدرهایی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۲۰۰ دستگاه بیسیم خریداری شده است، یادآور شد: همزمان با راهاندازی سامانه EOCS در سازمان بهزیستی تا ابتدای تابستان و پس از ارائه آموزشهای لازم به اورژانسهای اجتماعی سراسر کشور، تمامی بیسیمها نیز به استانها تحویل داده خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات