مجتبی نوزر نژاد در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این مطلب اظهار کرد: دهیاری خمیری از تیرماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد و ۹۱ درصد از میزان بودجه پیش بینی شده در این مدت محقق شد.
وی ادامه داد: ۸۹۰ میلیون و ۷۷۳ هزار ریال از محل ماده ۵۸ و بند ب ماده ۳۹ ، معادل ۲۴ درصد بودجه محقق شده از محل واریزی منابع وزارت کشور بوده است. به گفته دهیار حمیری، حدود ۳۹۱ میلیون ریال از محل ارزش افزوده؛ معادل ۱۰ درصد بودجه از محل واریز منابع امور مالیاتی محقق شده است.
نوزرنژاد تصریح کرد: حدود ۲ میلیارد و ۳۷۲ میلیون تومان؛ معادل حدود ۶۶ درصد از بودجه محقق شده نیز درآمد دهیاری همچون صدور پروانه ساختمانی است.
وی یادآور شد: جمعیت این روستا بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۵ خانوار شامل ۹۳ نفر بوده است که ارزیابیهای میدانی و غیررسمی نشان می دهد هم اینک افزون بر ۱۰۰ خانوار با بیش از ۶۰۰ نفر جمعیت در این روستا سکونت دارد.
دهیار حمیری تاکید کرد: بی توجهی به جهش جمعیتی این روستا از سال ۱۳۹۵ تا کنون و مبنا قرارگرفتن سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵در تخصیص اعتبارات از جمله مسائلی است که سبب شده اعتبارات واریزی پاسخگوی نیاز روستا نباشد و نیازمند نگاه و حمایت ویژه هستیم.
انتهای پیام
نظرات