• چهارشنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402011607118
  • منبع : قوه قضاییه

مرتضوی مقدم اعلام کرد

ورود ۹۵ هزار پرونده به دیوان عالی کشور در سال گذشته/ ۷۹ هزار پرونده مختومه شد

ورود ۹۵ هزار پرونده به دیوان عالی کشور در سال گذشته/ ۷۹ هزار پرونده مختومه شد

رئیس دیوان عالی کشور گفت: در سال گذشته ورودی پرونده‌ها به دیوان عالی کشور ۹۵ هزار پرونده بود که با تلاش جهادگونه همکاران ۷۹ هزار پرونده مختومه شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد مرتضوی مقدم  در دیدار نوروزی با کارکنان قضایی و اداری دیوان عالی کشور از این مرجع قضایی گفت: با توجه به جایگاه دیوان عالی کشور، انتظارات مردم، قضات و نظام از دیوان عالی کشور بسیار بالاست، نباید بگذاریم امید ویژه‌ای که مردم به دیوان دارند مخدوش شود.

مرتضوی مقدم ادامه داد: بهترین، باسابقه‌ترین و مخلصترین قضات در دیوان عالی کشور به پرونده‌ها رسیدگی می‌کنند، این در حالی است که قضات در استان‌ها به قضات پیشکسوت دیوان عالی کشور احترام ویژه‌ای قائل هستند، لذا در صدور احکام و رسیدگی به پرونده‌ها به نحو احسن عمل شود چرا که در احکام دیوان علاوه بر احقاق حق، بحث آموزش نیز مورد توجه است.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: علاوه بر مردم و قضات، نظام نیز انتظارات بالایی از دیوان عالی کشور دارد و باید در کار خود حساس باشیم و احکام ما از جامعیت لازم برخوردار باشد، قضات با توجه به شعار سال (مهار تورم و رشد تولید) در رسیدگی به این گونه پرونده‌ها دقت فوق العاده‌ای در دادرسی عادلانه داشته باشند چرا که آنچه نظام را سرپا نگه می‌دارد عدل و حکم عادلانه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به کارکنان اداری گفت: امور اداری پرونده‌ها را به موقع و در اسرع وقت انجام دهید، اگر در این کار یک روز تأخیر بیفتد موجب ظلم به اصحاب دعوا می‌شود، همچنین در ابلاغ دادنامه‌ها مردم را سردرگم نکنید، کار مردم را جلو بیندازید تا دعای آن‌ها پشت سرتان باشد.

رئیس دیوان عالی کشور در پایان با قدردانی از زحمات کارکنان بخش اداری و قضایی گفت: در سال گذشته ورودی پرونده‌ها به دیوان عالی کشور ۹۵ هزار پرونده بود که با تلاش جهادگونه همکاران ۷۹ هزار پرونده مختومه شد، البته باید ترتیب قانونی داده شود تا از حجم ورودی پرونده به دیوان کاسته شود و قضات ما فرصت خود را برای رسیدگی به پرونده‌های فرجامی اختصاص دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha