• پنجشنبه / ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۹:۰۸
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1401122518384
  • خبرنگار : 71021

اکوکمپ کویری ایران فک پلمب شد

اکوکمپ کویری ایران فک پلمب شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از فک پلمب و بازگشایی منطقه نمونه گردشگری و اکوکمپ متین آباد خبر داد.

به گزارش ایسنا، وزارت میراث فرهرنگی، گردشگری و صنایع دستی در نقل قولی از علیرضا ایزدی ـ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ـ آورد که، «متاسفانه به‌دلیل بروز برخی مشکلات در منطقه نمونه گردشگری متین‌آباد نطنز، با دستور قضایی این منطقه پلمب و به روی گردشگران بسته شده بود.»

او ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و همچنین همدلی و مساعدت دستگاه قضایی در سطح استان و شهرستان، منطقه نمونه گردشگری متین‌آباد در آستانه تعطیلات نوروزی و حضور گردشگران در منطقه بازگشایی شد.

ایزدی در عین حال گفت: بر رعایت تمامی شئونات اسلامی در بناها و محوطه‌های تاریخی و گردشگری استان اصفهان تأکید داریم و در کنار آن نسبت به اقتصاد کسب‌وکارهای گردشگری و آرامش و آسایش گردشگران هم همواره اهتمام داشته و داریم.

مسؤولان این اکوکمپ در گفت‌وگو با ایسنا تایید کردند که این اکوکمپ کویری ظهر پنجشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۱ فک پلمب شد. متین‌آباد، نخستین اکوکمپ کویری ایران است که مسؤولان آن پیش‌تر گفته بودند پلمب این منطقه گردشگری منجر به سرگردانی نزدیک به پنج‌هزار مسافر نوروزی شده بود.

سیدعزت‌الله ضرغامی ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ نیز در اظهاراتی درباره پلمب تعدادی از اقامتگاه‌ها در آستانه سفرهای نوروزی، گفته است: به‌طور کلی توصیه‌ای برای پلمب کردن نمی‌کنیم، چون مراکز اقامتی مانند مغازه‌ای نیست که اگر پلمب شود، شخص برود از مغازه کناری خرید کند، به‌ویژه مراکزی که مردم از قبل رزرو کردند و گردشگران داخلی و خارجی در آن وجود دارد. پلمب این مراکز در واقع ضایع کردن حقوق افرادی است که آن جا اقامت داشتند و این مورد حل می‌شود.

او همچنین بیان کرد: توصیه ما این است به لحاظ فرهنگی و اجتماعی باید همیشه سلامت لازم در مراکز اقامتی وجود داشته باشد. گردشگران ما عمدتأ خانواده محور و کاملا با مسائل فرهنگی آشنا هستند و به آن توجه می‌کنند و ما نیز وظیفه نظارتی‌مان را انجام می‌دهیم.

ضرغامی اضافه کرد: بنابراین فرض بر این است که دستگاه‌های نظارتی دیگری که وظیفه ذاتی نسبت به برخی مسؤولیت‌ها دارند در این زمینه هماهنگی کامل را با وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی داشته باشند. این هماهنگی خوشبختانه در کشور خوب است و نوعا برای اداره مراکز اقامتی انجام می‌شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: اگر موارد بسیار خاص و استثنایی هم وجود دارد، باید هماهنگی انجام شود. به نظر ما اشکال کار در این است که این هماهنگی با وزارتخانه انجام نشده است. به همکاران عزیزمان در این حوزه توصیه می‌کنیم که اقداماتی از قبیل پلمب کردن مراکز اقامتی حتما با هماهنگی‌ها و مقدمات لازم انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۶ ۰۴:۲۰

بعدمیگن چراگردشگر واسه تبلیغ کشورمون نمیاد، اکثرگردشگران خارجی بازنشستگان هستندکه بحساب مراکز بازنشستگیشان هزینه سفرمیدهند اقدام بمسافرت میکنند، حالا هی گیربدهیدبروسری یک پیرزن 60 و70ساله خارجی؟؟؟ حالا اونهاهم گیربدهند بمسلمانان مقیم کشورشون که طبق قانونشان پوشیدن چادروچارقدوپوشیه وروسری ممنوع است؟ میخواهیدبجای تعامل ملتها تقابل ایجادکنید...

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۶ ۱۵:۲۵

واقعا نمی‌دونیم دیگه چی بگیم از این همه تفکرات ...