به گزارش ایسنا به نقل از پرداخت الکترونیک پاسارگاد، مسیح تفرشی مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد، در جلسه معارفه این شرکت که روز دوشنبه هفته جاری برگزار شد، درخصوص عرضه پیپاد به ارائه توضیحات پرداخت: پیپاد به عنوان یکی از شرکتهای گروه مالی پاسارگاد و با مسئولیت ارائه خدمات پرداخت الکترونیک از سال 1384 آغاز به کار کرده است. در سالیان اخیر، پس از تملک پیپاد توسط گروه فناپ در سال 1397، شرکت شاهد تحولات بااهمیتی بوده و با رشدی نمایی، توانسته از رتبه هشتم به رتبه سوم سهم از مبلغ تراکنشهای صنعت پرداخت دست یابد و در حال حاضر نیز سهم 12 درصدی از مبلغ کل تراکنشهای کشور را در اختیار دارد. این در حالی است که شرکت تنها طی یک سال اخیر با رشد بیش از 20 درصدی سهم از مبلغ تراکنشها مواجه بوده است.
تفرشی در ادامه بیان داشت: پرداخت الکترونیک پاسارگاد در سالیان اخیر مسیری متفاوت از صنعت داشته است؛ در حالی که تمامی شرکتهای حوزه پرداخت با کاهش حاشیه سود عملیاتی مواجه بودند، پیپاد توانسته است رشد قابل توجهی را در حاشیه سود عملیاتی تجربه نماید. این دستاورد، نتیجه نگاه متفاوت پیپاد به صنعت و نوآوری در مدل کسبوکار شرکت بوده است.
وی همچنین عنوان کرد: به دنبال رشد 70 درصدی درآمد پیپاد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، این شرکت توانست در همایش رتبهبندی شرکتهای برتر ایران که همه ساله توسط سازمان مدیریت صنعتی برگزار میشود، عنوان «شرکت برتر از منظر رشد سریع» را دریافت نماید. این عنوان به شرکتهایی اعطا میشود که رشدی ممتاز را طی سه سال پیاپی تجربه کرده باشند.
مدیرعامل پیپاد عنوان کرد: «شرکت در سال جاری اقدام به تغییر سال مالی خود کرده و در دوره 9 ماهه سال مالی 1401 به درآمد 27،000 میلیارد ریالی و سود خالص 2،230 میلیارد ریالی دست یافته است؛ در نتیجه این امر، شاهد حصول سود 744 ریالی به ازای هر سهم هستیم». تفرشی در پاسخ به یکی از سؤالات مطرح شده در جلسه معارفه عنوان کرد: مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت در فروردین ماه برگزار خواهد شد و شرکت سابقه مناسب تقسیم سود نقدی را دارد.
وی در پاسخ خبرنگاران در مورد چالشهای صنعت به ارائه توضیحات پرداخت: از اصلیترین مسائل صنعت پرداخت، عدم افزایش نرخ کارمزد تراکنشهای پرداختی توسط بانک مرکزی است که موجب شده رشد درآمدهای صنعت محدود شود. در سمت مقابل هزینههای صنعت برای خرید پایانههای فروشگاهی و زیرساختهای سختافزاری در سالهای اخیر با جهش قیمت مواجه بوده است. مجموعه پرداخت الکترونیک پاسارگاد با اطلاع از این مشکلات، مدل کسبوکار متفاوتی را در پیش گرفته و به همین خاطر پیپاد توانست با دستیابی به سهم 21 درصدی از ابزارهای پذیرش تراکنشدار، رتبه نخست این شاخص را کسب کند.
تفرشی در پایان افزود: «رویکرد پیپاد به مدل کسبوکار و ابزارهای در دسترس، محدود به موارد رایج در صنعت پرداخت نبوده و با استفاده از توانایی فنی بالای مجموعه فناپ و همچنین با استفاده از مزیتهای گروه مالی پاسارگاد، در حال توسعه محصولات و محلهای درآمدی جدید هستیم. افزایش سهم این بخش از درآمدها در سالیان آتی مهمترین راهبرد شرکت خواهد بود».
با در نظر گرفتن مستندات شرکت و موارد مطرح شده در جلسه معارفه، به نظر میرسد پیپاد گزینه قابل قبولی برای سرمایهگذاران بوده و در صورت تداوم فعالیت ممتاز شرکت، سرمایهگذاری مناسبی برای ایجاد ارزش افزوده در سبد سهامداران باشد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات