علی نصرتی در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: امسال اجرای پروژههای عمرانی در شهر کندر از جمله اتفاقات خوبی بود که نسبت به سالهای قبل چشمگیرتر و در راستای رفاه شهروندان و آبادانی و توسعه شهر به سرانجام رسید.
وی عنوان کرد: ابتدای امسال شبکه مسائل اصلی شهر کندر در حوزههای زیرساختی، زیربنایی، روبنایی، خدمات عمومی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مسکن شناسایی شد تا برنامهریزی بهتری برای عمران و آبادانی شهر انجام گیرد.
شهردار کندر گفت: معابر شهر کندر ۲۸۸ هزار مترمربع مساحت دارد و ۱۹۲ هزار مترمربع آن خاکی است که توانستیم از ابتدای امسال از منابع داخلی و مشارکت ۲۰ درصدی شهروندان، ۳۰ هزار مترمربع از معابر را آسفالت، موزاییک فرش و تایل فرش کنیم.
وی عنوان کرد: امسال طرح محدوده بافت فرسوده شهر به مساحت ۹۸.۵ هکتار به تصویب شورای برنامهریزی استان رسیده و برنامه اقدام مشترک بازآفرینی شهر کندر توسط ستاد استانی بازآفرینی شهری با هدف ارتقاء کیفیت زندگی و وضعیت زیرساختها به تصویب رسیده است. امسال برای اولین بار سهمیه قیر بازآفرینی به کندر اختصاص یافت که در حال پیگیری تبدیل قسمتی از سهمیه قیر به مصالح و تایل فرش هستیم.
تا چند سال آینده کمآبی این شهر را تهدید میکند
وی تصریح کرد: برای محدوده بافت فرسوده و ناکارآمد که بیش از ۹۸ هکتار از مساحت محدوده شهر را شامل و بافت فرسوده و اسکان غیررسمی را در بر میگیرد، طرح بازآفرینی شهری تهیه شده است و با پیگیریها مصوبات لازم را از استان اخذ نمودیم.
نصرتی خاطرنشان کرد: در برنامه اقدام مشترک بازآفرینی پیشبینی ۹۸ میلیارد تومان اعتبار طی ۴ سال آتی بهصورت سهم مشارکتی دستگاهها با ۷۹ پروژه تعریف گردید که این امر موجب شده شهر کندر دارای طرح بازآفرینی شهری شود.
نصرتی افزود: با توجه به اینکه کُندر، شهر کشاورزی است و شاید تا چند سال آینده کمآبی این شهر را تهدید کند، نیاز بود سرمایهگذاری در سایر قسمتها ازجمله گردشگری صورت گیرد، بر همین اساس توجه خاصی به آثار تاریخی مختلف کُندر داریم تا شهر زیبایی خاصی به خود بگیرد.
نصرتی گفت: در همین راستا حوض چهل پایه که از آثار تاریخی ثبت ملی شده شهر است و در اختیار جهاد کشاورزی بود را تحویل گرفتیم و پذیرههای موردنیاز به اوقاف پرداخت گردید تا از این مکان به عنوان بازار فروش محصولات خانگی استفاده شود، همچنین در طرحهای عمرانی زیرساختهایی برای حوزه گردشگری، حضور مسافر و ایجاد اقامتگاه، رستوران سنتی و بازار محصولات پیشبینی کردهایم.
شهر فاقد فضای سبز مناسب است
وی با اشاره به اینکه بیشتر پروژههای شهری با مشارکت مردم محقق شده است؛ گفت: این شهر فاقد فضای سبز مناسب است که برای این امر زمینهایی تملک شده و با مشارکت مردم حدود هزار درخت کاشتیم.
نصرتی مشکل اصلی فضای سبز شهر کُندر را نداشتن چاه آب فضای سبز مربوط به شهرداری عنوان کرد و گفت: فضای سبز شهری از آب شرب آبیاری میشود که برای این امر طرح نیاز آبی تهیه شده و از طریق نماینده در مجلس شورای اسلامی و اداره کل آب منطقهای، پیگیر دریافت مجوز چاه آب فضای سبز هستیم.
شهردار کندر خاطرنشان کرد: گرچه شهرداری دارای استخر ذخیره آب است ولی به دلیل کاهش بارندگی و عدم جاری شدن آب رودخانه این استخر طی چند سال گذشته بیآب است.
وی ادامه داد: روز درختکاری امسال ۱۰۰۰ درخت به نام هر دانشآموز کاشته و نگهداری این درختان بر عهده دانش آموزان گذاشته شد تا بتوانیم کاری بهصورت مشارکتی انجام دهیم.
شهردار کندر عنوان کرد: امسال با حذف فضای سبز چمنی، چندین پارک محلی در ابعاد مختلف برای کاشت درختان برنامهریزی شده است و عمده فضای میدانهای شهری و ۴.۵ کیلومتر بلوارهای سطح شهر بهطور کامل کفسازی شده است.
شهر کُندر از سرانه ورزشی خوبی برخوردار نیست
وی با تأکید بر اینکه شهر کُندر از سرانه ورزشی خوبی برخوردار نیست؛ افزود: با همکاری اعضای شورای اسلامی و امام جماعت مسجد جامع کندر توانستیم زمینی به مساحت ۸۰۰ مترمربع که توسط خیر محترم اهدا شده است را برای سالن ورزشی بانوان اختصاص داده و پیگیر تأمین اعتبار احداث آن در سال ۱۴۰۲ هستیم.
نصرتی افزود: با موافقت وزیر ورزش و جوانان قرار است سه هکتار زمین با کاربری ورزشی که در اختیار اداره ورزش و جوانان است به صورت ساخت، بهرهبرداری و واگذاری در اختیار شهرداری قرار بگیرد، در همین زمینه با اعتبارات داخلی شهرداری ساخت مشارکتی زمین چمن مصنوعی با اداره ورزش و جوانان در سال جاری انجام و به بهرهبرداری رسیده است.
شهردار کندر با اشاره به اینکه ماشینآلات فعلی شهرداری از زمان فعالیت دهیاری (۱۶ سال گذشته و قبل از آن) است و فقط یک خودرو آتشنشانی در سال ۱۳۹۴ به شهرداری واگذار شده، گفت: از ابتدای امسال تاکنون از محل صرفهجوییهای داخلی یک دستگاه تراکتور و دو دستگاه نیسان کمپرسی نو خریداریشده است.
وی افزود: در تلاش برای دریافت یک دستگاه لودر نیز هستیم. همچنین امسال توانستیم ۲۰ هکتار از اراضی ملی را برای نهضت ملی مسکن به محدوده شهر الحاق کنیم.
درآمد بسیار پایین شهرداری
نصرتی با بیان اینکه از امسال، ۸ آذر بهعنوان روز کُندر (زادروز ولادت عمیدالملک وزیر سلجوقیان) نامگذاری شد و به همین منظور پارک خطی در ورودی شهر طراحی و فاز اول آن اجرایی شده است، گفت: حجم کارهای عمرانی مورد نیاز در شهر کندر خیلی زیاد است و این اقدامات تاکنون نیز با همراهی مردم محقق شده است.
وی با اشاره به درآمد بسیار پایین شهرداری در سال و هزینههای جاری و عمرانی بسیار بالای شهر کندر، گفت: در این فرایند مشارکت مردم، همراهی و پیگیری اعضای شورای اسلامی شهر و تلاش مضاعف کارکنان شهرداری لازمه توسعه شهر کندر است.
شهردار کندر افزود: نیاز است شهر جهشی در مسیر عمران و آبادانی داشته باشد به همین منظور بودجه امسال کندر را حدود ۲۰ میلیارد تومان پیشنهاد دادهایم، ۱۰۰ درصد مردم برای آبادانی شهر همراه شهرداری هستند و وقتی مردم پایکارند، کار عمرانی انجام میگیرد چون شهرداری بهتنهایی نمیتواند این اقدامات را انجام دهد.
وی الحاق ۲۰ هکتار به محدوده شهر و شروع پروژه نهضت ملی مسکن، تصویب محدوده بافت فرسوده و برنامه اقدام مشترک بازآفرینی، بهسازی مشارکتی بلوارها، معابر و دسترسیها به مساحت حدود ۳۰ هزار مترمربع، تملک اثر تاریخی حوض چهل پایه، نامگذاری ۸ آذر بهعنوان روز کندر و یادواره عمیدالملک کندری، احداث چمن مصنوعی، بهسازی میدان عمیدالملک و میدان دکتر کندری، زیرسازی پیادهروهای ورودی شهر به طول ۴ کیلومتر، تعمیرات اساسی ماشینآلات موجود، آغاز عملیات احداث پارکهای محلی در سطح شهر، تعریض و بازگشایی معابر سطح شهر، برداشت کامل نقشهی بر و کف شهر و شناسایی مطالبات شهرداری از دولت و پیگیری وصول مطالبات ... را از مهمترین پروژههای انجامشده در سال ۱۴۰۱ در شهر کندر اعلام کرد.
انتهای پیام
نظرات