ایرانه حیدری در گفتوگو با ایسنا، درباره برگزاری جشنواره جایزه فیروزه، اظهار کرد: جشنواره حمایت از کالاها و محصولات فرهنگی با نگاه ویژه به کسب و کارهای فرهنگی در هر یک از استانهای کشور برگزار میشود و هشتمین دوره جشنواره فیروزه با سه رویکرد؛ ایدههای فرهنگی استارتاپی، کسب و کارهای فرهنگی نوپا و کسبوکارهای فرهنگی تجاری شده و فعال در دو مرحله تعیین برگزیدگان استانی و تقدیر برگزیدگان ملی برگزار میشود.
وی افزود: ترویج، تولید و مصرف کالاها و محصولات فرهنگی ایرانی اسلامی با نگاه ویژه به محصولات فرهنگی اقوام ایرانی، تشویق تولیدکنندگان به تولید کالاهای فرهنگی با اولویتها و نیازهای کشور، ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری در حوزه صنایع فرهنگی، زمینهسازی به منظور هم افزایی شرکتکنندگان صنایعفرهنگی و ... بخشی از اهداف برگزاری جشنواره جایزه فیروزه است.
این مسئول تصریح کرد: گسترش کسب و کار فرهنگی در جامعه امروزی به یک امر ضروری تبدیل شده است و امروزه باید با استفاده از ظرفیتهای داخل کشور و برنامهریزی در این زمینه از طریق کسب و کارهای فرهنگی ضمن کارآفرینی و اشتغالزایی گامی در جهت رونق اقتصاد و فرهنگ برداشت و این کالا با سه رویکرد ایدههای فرهنگی استارتاپی کسبوکارهای فرهنگی نوپا و کسبوکارهای فرهنگی تجاری شده و فعال در حوزههای مختلف از جمله اسباببازی و عروسک اقوام ایرانی، نوشتافزار ایرانی اسلامی، هدایای فرهنگی با توجه به خرده فرهنگهای اقوام ایرانی دستهبندی میشود که هر استان به تناسب صنعت فرهنگی غالب میتواند موضوع جشنواره را تعیین کند.
حیدری ادامه داد: متقاضیان شرکت در جشنواره فیروزه میتوانند برای دریافت اطلاعات مربوط به این جشنواره به پایگاه الکترونیکی ادارهکل مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی به آدرس https://majame.farhang.giv.ir مراجعه کرده و اطلاعات لازم را کسب کنند.
معاون امور فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: شرکتکنندگان تا ۲۰ فروردینماه برای شرکت در جشنواره فرصت دارند و استان زنجان در همه موارد اعلام شده دارای ظرفیت است و انتظار داریم علاقهمندان حضور فعالی داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات