• یکشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۶:۵۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401122115152
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان مطرح کرد؛

نیازسنجی منطقه‌ای مبنای توسعه رشته‌های تحصیلی پیام‌نور

نیازسنجی منطقه‌ای مبنای توسعه رشته‌های تحصیلی پیام‌نور

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان گفت: نیازسنجی منطقه‌ای و استانی مبنای توسعه رشته‌های تحصیلی پیام نور در اصفهان است.

رضا مختاری، امروز (یکشنبه، ۲۱ اسفند) در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام‌نور مرکز تیران، اظهار کرد: توسعه رشته‌های دانشگاه پیام‌نور در مقاطع لیسانس، کارشناسی ارشد و دکتری بر اساس نیاز و آینده کاری رقم می‌خورد.

وی افزود: علوم جدید و مورد نیاز صنعت و هر منطقه مورد توجه قرار گرفته و بر این اساس افزایش و یا جایگزینی رشته‌های جدید انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان با بیان اینکه در برخی از مراکز شهرستانی ایجاد رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: نیاز آن شهرستان و اولویت‌های منطقه‌ای در این تصمیم سازی نقش دارد.

وی با بیان اینکه میزان دانشجو در دانشگاه کاهش یافته، یادآور شد: باید بررسی تحقیقاتی و میدانی برای علت این موضوع انجام شود که چرا در برخی از نقاط ریزش جمعیتی داشته‌ایم.

مختاری با اشاره به اینکه تحصیل علم تنها برای کسب کار نیست، تصریح کرد: افراد با علم‌آموزی امکان زندگی بهتر و رفع مشکلات خود را خواهند داشت.

وی به وضعیت مرکز تیران اشاره کرد و گفت: یکی از دانشگاه‌های فعال پیام‌نور اصفهان، همین مرکز بوده که تعدادی پروژه نیمه‌تمام هم دارد که در سفر ریاست جمهوری به اصفهان درخواست ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای این مرکز شده است.

عدم جابجایی منابع درآمدی

به گزارش ایسنا، امام جمعه تیران و کرون با اشاره به جایگاه دانشگاه پیام‌نور تیران گفت: این مرکز در سطح استان اصفهان جایگاه خوبی دارد و به‌عنوان یک قطب علمی مطرح است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رشیدیان با اشاره به تنگناهای مالی این دانشگاه، افزود: در برخی از مواقع امکان پرداخت کمترین هزینه‌ها را دانشگاه پیام‌نور ندارد که باید به آن توجه شود.

وی ادامه داد: منابع درآمدی یک مرکز نباید جای دیگری هزینه شود که با این اقدام دانشگاه‌ها دارای درآمد مثل تیران در رفع مشکلات خودکفا خواهند شد.

توسعه علوم دانش‌بنیان در پیام‌نور تیران

فرماندار تیران و کرون با اشاره به ظرفیت علمی و پتانسیل صنعتی این شهرستان، اظهار کرد: صنایع پاک در این خطه ایجاد شده و علوم دانش بنیان در محور تولید در بخش‌های صنعتی و کشاورزی قرار گرفته است.

علی محمدی کیا افزود: دانشگاه پیام نور باید ظرفیت‌های علوم دانش بنیان را در این مرکز تقویت کند تا در کنار صنایع و بخش‌های تولیدی باشد.

وی ادامه داد: ارتباط صنعت و دانشگاه و کمک به رفع نیازها و دغدغه‌های هر منطقه از مسئولان علمی و دانشگاهی شهرستان مطالبه می‌شود.

وی چنین اقدامی را زمینه‌ساز جذب دانشجو از هر منطقه برای ادامه تحصیل و یا کسب دانش برای نیاز شخصی و منطقه سکونت افراد اعلام کرد.

محمد ابراهیم ایرج پور دارای مدرک دکتری زبان و ادبیات فارسی و عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور به‌عنوان رئیس دانشگاه پیام‌نور مرکز تیران منصوب و از تلاش‌های نعمت اله صالحی، رئیس سابق دانشگاه پیام‌نور تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha