• یکشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1401122114986
  • خبرنگار : 71442

پاسخ رییس صداوسیما به آخرین پرسش‌های ایسنا در سال ۱۴۰۱

قدم‌های بلند جبلی به سمت منتقدان و آنتن تلویزیون در غیاب بِرندها

قدم‌های بلند جبلی به سمت منتقدان و آنتن تلویزیون در غیاب بِرندها

رییس سازمان صداوسیما به آخرین پرسش‌های خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در واپسین روزهای سال ۱۴۰۱، پاسخ گفت.

در این گفت‌وگو خبرنگار ایسنا پرسش‌هایی را درباره مهم‌ترین اقدامات رسانه ملی در سال ۱۴۰۲ و ضرورت استفاده از فرصت همزمانی دو مناسبت (رمضان و نوروز) و عملکرد تلویزیون در غیاب برندهایش از پیمان جبلی پرسید که با پاسخ‌های وی همراه شد. نگاه رئیس سازمان صداوسیما به نقدهای برنامه‌سازان باسابقه، سوال دیگری بود که در این گفت‌وگو مطرح شد.

همزمانی دو مناسبت چالش بزرگی برای ماست

رییس سازمان صداوسیما که برای حضور در مراسم جشنواره رسانه‌ای صبح در گردهمایی برنامه‌سازان معاونت برون مرزی حاضر شده بود، در گفت‌وگویی با ایسنا، در پاسخ به این پرسشی مبنی که آیا در غیاب برندها می‌توانند از فرصت همزمانی دو مناسبت به‌خوبی استفاده کنند؟ اظهار کرد: با توجه به اینکه این همزمانی تا سه سال آینده ادامه خواهد داشت، این روند به همکاران ما کمک می‌کند برای اینکه بتوانند در تولیدات سرگرم‌کننده و مشخصا در حوزه‌های تلویزیونی، نمایشی، مسابقات و برنامه‌های جذاب تلویزیونی تجربه جدیدی داشته باشند؛ هم در مناسبت‌ اعتقادی و مذهبی ماه مبارک رمضان و هم در فضای شادی و نشاط سال نو.

جبلی افزود: این همزمانی فرصت بسیار خوبی است و در عین حال چالش بسیار بزرگی برای ماست که امیدواریم همکاران این تجربه را به خوبی کسب کنند و مورد رضایت مخاطبان هم قرار بگیرد. در هر صورت هر دو مناسبت، مناسبت‌های بهجت‌آور و بسیار قابل توجهی هم در حوزه معنوی و هم در حوزه ملی است.

به همه نقدهای منصفانه احترام می‌گذاریم

رییس صداوسیما در ادامه در پاسخ به این پرسش ایسنا که آیا نقدهایی که در حال حاضر از سوی برنامه‌سازان قدیمی مطرح می‌شود را می‌پذیرد یا برعکس گمان می‌کند این نقدها بیشتر تسویه حسابی در برابر نداشتن آنتن است؟ اظهار کرد: ما به همه نقدهای منصفانه احترام می‌گذاریم و از همه فعالان و افرادی که منصفانه و واقع‌بینانه رسانه ملی را نقد می‌کنند، تشکر و قدردانی می‌کنیم.

پیمان جبلی در ادامه با تاکید بر ایجاد فضای گفت‌وگو و تعامل در صداوسیما، عنوان کرد: امیدواریم در فضای گفت‌وگو و تعاملی که با نخبگان در سازمان صداوسیما ایجاد شده، بتوانیم به این نقدها تا آنجا که واقع‌بینانه و منصفانه است، عمل کنیم.

مهمترین اقدام جبلی در سال جدید

رییس سازمان صداوسیما در عین حال در پاسخ به این پرسش ایسنا که مهم‌ترین اتفاقی که قصد دارد در سال ۱۴۰۲ در سازمان صداوسیما رقم بزند، چیست؟ توضیح داد: مهمترین اقداممان در یک جمله ادامه عمل به سند تحول با شناخت نسبی است که از آسیب‌ها و چالش‌های اجرای سند تحول در سال ۱۴۰۱ پیدا کردیم. امیدواریم با در نظر داشتن این آسیب‌ها بتوانیم قدم بلندتری را در اجرای سند تحول صداوسیما برداریم.

در این زمینه بخوانید:

تلویزیون بدون «زیرخاکی»، «پایتخت» و «عصرجدید» چگونه خواهد بود؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۱ ۲۰:۰۶

متاسفانه در بخش سریال سازی فاجعه ست تلویزیون، دهه هفتاد هشتاد هر سال چندتا سریال خاطره ساز و موندگار ساخته می‌شد الان ولی هرچی کانال بالا پایین میکنی فقط عصبانیتت بیشتر میشه، آقای جبلی این بیت الماله که دست شماست و وظیفه شما ساخت سریال‌های جذابه، اگر نمی‌تونید خودتونو بیشتر مدیون مردم نکنید.

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۱ ۲۲:۱۵

بد قولترین مدیر کشور

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۱ ۲۳:۵۱

نوع جواب هایی که این آقابعنوان رییس سازمان می دهد،بقدری کلی ومسءولیت گریزانه است که گویا به احدی ازمردم بدهکاری ندارد! اوتاکنون پاسخگوی هیچ سوال مشخصی نبوده است! افسوس

avatar
۱۴۰۱-۱۲-۲۲ ۱۳:۱۴

با این بودجه کلان وتشکیلات عریض وطویل ومدیریت جبلی چیز مردم پسند بیرون نمیاد یک کانل هم براشون کافیه بودجه بقیه را اختصاص بدهند به بخش کشاورزی ودامداری مفید تره مخاطب هم با یک چیزی سرش را گرم میکنه