• جمعه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1401121913366
  • خبرنگار : 71650

تداوم بارش‌ها در نقاط مختلف کشور/‌یکشنبه در اکثر مناطق جو پایدار است

تداوم بارش‌ها در نقاط مختلف کشور/‌یکشنبه در اکثر مناطق جو پایدار است

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم بارش‌ها در نقاط مختلف کشور خبر داد و گفت: یکشنبه در اکثر مناطق کشور جوی پایدار حاکم است و دوشنبه و سه شنبه سامانه بارشی جدیدی دامنه های زاگرس مرکزی، جنوب غرب و بخشهایی از غرب و جنوب کشور را تحت تاثیر قرار می دهد.

صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شرایط جوی کشور اظهارکرد: امروز در مرکز، جنوب غرب، دامنه های زاگرس مرکزی، دامنه های جنوبی البرز، شمال شرق، سواحل دریای خزر، بخشهایی از جنوب، غرب و به صورت پراکنده در شمال غرب و شرق کشور ابرناکی، بارش باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید و در ارتفاعات و نقاط سردسیر بارش برف پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشینه بارش در کهگیلویه و بویراحمد، چهار محال و بختیاری، خراسان شمالی، شمال غرب فارس، شمال شرق خوزستان و شرق لرستان انتظار می رود، افزود: شنبه بارش‌ها در شمال شرق، شرق و بخشهایی از جنوب شرق کشور ادامه دارد. همچنین در این روز ابرناکی و بارش پراکنده در ارتفاعات البرز مرکزی پیش بینی می شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، یکشنبه در اکثر مناطق کشور جوی پایدار حاکم است و دوشنبه و سه شنبه سامانه بارشی جدیدی دامنه های زاگرس مرکزی، جنوب غرب و بخشهایی از غرب و جنوب کشور را تحت تاثیر قرار داده و در این مناطق ابرناکی، بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی ایجاد می کند.

ضیاییان ادامه داد: طی روزهای شنبه و یکشنبه در استان های ساحلی دریای خزر افزایش محسوس دما و روز سه شنبه در این مناطق کاهش محسوس دما پیش بینی می شود. امروز نیز خلیج فارس مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۰ اسفند) صاف تا کمی ابری، همراه با وزش باد با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد و روز یکشنبه (۲۱ اسفند) صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۹ و ۲۰ اسفند) بندرعباس با دمای ۳۱ و ۲۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و طی امروز (۱۹ اسفند) زنجان با دمای ۱ درجه سانتیگراد و فردا  (۲۰ اسفند) و همدان با دمای صفر درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور هستند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha